ΟΑΣΘ: Οδηγός δεν άφησε έγκυο με μωρό στο καρότσι να επιβιβαστεί

Απίστευτη καταγγελία στη Θεσσαλονίκη

ΟΑΣΘ: Οδηγός Δεν Άφησε Έγκυο Με Μωρό Να Μπει Σε Λεωφορείο
Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε οδηγός του ΟΑΣΘ / Βίντεο αρχείου Ερτ (29/9/22)

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως. Μια έγκυος γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΘ δεν την άφησε να επιβιβαστεί μαζί με το μωρό της που ήταν σε καρότσι.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Ανάληψης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο voria.gr η 29χρονη έγκυος, όταν έφτασε το λεωφορείο στη στάση όπου περίμενε, σταμάτησε μπροστά σε κολωνάκι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβιβαστεί στο λεωφορείο με το καρότσι, στο οποίο βρισκόταν το 15 μηνών παιδάκι της.

Η γυναίκα πήγε στην μπροστινή πόρτα του λεωφορείου και ζήτησε από τον οδηγό να μετα μετακινήσει λίγο το λεωφορείο για να μπορέσει να ανέβει. Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός της είπε ότι για να ανέβει στο όχημα θα πρέπει να «διπλώσει» το καρότσι του παιδιού.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε η έγκυος, εκείνη την ώρα το λεωφορείο δεν είχε κόσμο και το καρότσι χωρούσε.

Αυτό ήταν δύσκολο να γίνει γιατί το καρότσι μου δεν διπλώνει. Αλλά εκτός αυτού, είμαι επτά μηνών έγκυος και προφανώς ήταν αδύνατο να πάρω το 15 μηνών παιδί μου αγκαλιά και να διπλώνω ταυτόχρονα το καροτσάκι. Όλα αυτά τα είπα στον οδηγό αλλά μάταια.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο οδηγός έκλεισε τις πόρτες του λεωφορείου και αποχώρησε, χωρίς να επιβιβαστεί η έγκυος μητέρα, η οποία «πήρε» το επόμενο λεωφορείο της γραμμής.

Από την πλευρά του, ο ΟΑΣΘ επεσήμανε στο τοπικό μέσο ότι διερευνά το περιστατικό και ότι έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top