Ευρυτανία: «Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο»

Μυστήριο με την εξαφάνιση της 48χρονης - Η καταγγελία και η κληρονομιά

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στη Γέφυρα Ταρτάνας στην Ευρυτανία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της στη Λίμνη των Κρεμαστών συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο πατέρας της αγνοούμενης είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο.

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Η εξαφάνιση της Ευρυδίκης έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στην αστυνομία Καρπενησίου και πλέον εξετάζεται αν τα σημειώματα που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό της είναι πράγματι δικά της ή αν πρόκειται για άλλον γραφικό χαρακτήρα, σύμφωνα με πληροφορίες της Εύης Γιαρκιά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Eυρυτανία: Θρίλερ με τη 48χρονη Ευρυδίκη - Η προφητική ανάρτηση

48χρονη Ευρυτανια

Η συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει φήμες, ψιθύρους και κρυμμένα μυστικά. Η 48χρονη φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της, ενώ ακόμα φέρεται να είχε αποδεχτεί και μια μεγάλη κληρονομιά

Αυτή είναι η 48χρονη που αγνοείται - Η μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Σημειώνεται ότι ο σύζυγος της Ευρυδίκης βρίσκεται στο σημείο των ερευνών από το πρωί μέχρι το βράδυ, ωστόσο δε θέλει να κάνει δηλώσεις.

Ευρυτανία: «Ο πατέρας της Ευρυδίκης είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο σημείο»

Άνθρωποι που γνώριζαν την Ευρυδίκη μίλησαν στην εκπομπή και την Εύη Γιαρκιά. Περιέγραψαν την 48χρονη ως μια γυναίκα δυναμική, δραστήρια, γεμάτη ζωντάνια και «ψυχή» της παρέας.

Ωστόσο, όπως είπε κάτοικος της περιοχής, ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο: 

Ο πατέρας της κοπέλας είχε αυτοκτονήσει πριν από 25 χρόνια με τον ίδιο τρόπο. 

εξαφάνιση Ευρυτανία

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο  της. Η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία.

Η επικοινωνία ήταν λιγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, κυρίως από αυτά που είχε ακούσει στο τηλέφωνο. 

Στη συνέχεια μόλις τελείωσε η επικοινωνία στην οποία κατάλαβε ότι η 48χρονη δεν ειναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ευρυτανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από το απόγευμα της.

Το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Sonar, που παραχωρήθηκε στις αρχές για τη διευκόλυνση των ερευνών εντόπισε ένα ίχνος σε βάθος 70 μέτρων, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δε σχετίζεται τελικά με την αγνοούμενη.

Περιμετρικά της λίμνης δυνάμεις της Πυροσβεστικής εξακολουθούν να «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν ευρημάτων. 

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top