Eυρυτανία: Θρίλερ με τη 48χρονη Ευρυδίκη - Η προφητική ανάρτηση

Νέες έρευνες τη Δευτέρα από τους δύτες για την αγνοούμενη

Κορυφώνεται η αγωνία για την Ευρυδίκη που αγνοείται από την Πέμπτη  στην Ευρυτανία. Βατραχάνθρωποι έπεσαν την Κυριακή στο σημείο στο οποίο το ρομπότ Σόναρ εντόπισε ευρήματα σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνά  τα 70 μέτρα.

Ευρυτανία: Ρομπότ εντόπισε εύρημα στη λίμνη που χάθηκε η 48χρονη Ευρυδίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star και της δημοσιογράφου Κωνσταντίνας Τσεγγενέ, οι βατραχάνθρωποι του λιμενικού έκαναν δύο προσπάθειες να φτάσουν στο σημείο που επέδειξε το ροπμπότ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και παρά το γεγονός ότι είναι εξιδεικευμένοι σε καταδύσεις σε μεγάλα βάθη.

Ευρυτανία: Εξαφανίστηκε 48χρονη - Βρέθηκαν τα παπούτσια και το κινητό της

Δεν εντόπισαν κάτι οι δύτες

Οι τέσσερις δύτες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι, τόσο λόγω του μεγάλου βάθους αλλά και λόγω της περιορισμένης ορατότητας που υπάρχει από τα φερτά υλικά. Οι προσπάθειες όμως θα συνεχιστούν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας.

Στο σημείο των ερευνών ο σύζυγος της Ευρυδίκης

Τις έρευνες παρακολουθεί ο σύζυγος της Ευρυδίκης, όπως κατεγράφη στα αποκλειστικά πλάνα της Κωνσταντίνας Τσεγγενέ. Η οικογένεια της, η μητέρα και ο γιος της αγωνιούν και ελπίζουν να την εντοπίσουν ζωντανή.

Οι σημειώσεις της μητέρας σε μητέρα, γιο και σύζυγο

Οι αρχές εστιάζουν σε κάθε λέξη που έγραψε η Ευριδίκη στις σημειώσεις των 16 σελίδων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της πριν εξαφανιστεί. Απευθύνεται όπως αποκαλύπτει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  σε τρία πρόσωπα:Τη μητέρα, τον γιο της και τον σύζυγό της.

Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε, γράφει.

Εκφράζει όμως και παράπονο για τις δικαστικές αρχές. Mία ημέρα πριν εξαφανισθεί, η δίκη για την καταγγελία που έκανε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της αναβλήθηκε.

Η προφητική ανάρτηση της Ευρυδίκης

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, αποκαλύπτουν την τελευταία ανάρτηση της 48χρονης λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί. Πολλοί την χαρακτηρίζουν και προφητική. 

Σε αυτήν η Ευρυδίκη κάθεται στην κορυφή ενός βουνού και κοιτάει προς την άλλη γέφυρα της λίμνης, αυτήν της Επισκοπής. Η φωτογραφία αυτή είναι από το αρχείο της αγνοούμενης. 

Η προφητική ανάρτηση της Ευρυδίκης

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με φίλο της

Αυτή είναι η 48χρονη που αγνοείται - Η μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Να σημειωθεί ότι ένα από τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με έναν φίλο της, την Τετάρτη, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της ήταν:

Μηνυμα Φίλου: «Αγαπημένη μου Ευρυδικούλα, έμαθα κάτι που δεν μου άρεσε, δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά στεναχωρήθηκα πολύ. Και στέλνω από ενδιαφέρον -όχι από κουτσομπολιό. Ό,τι χρειαστείς είμαι δίπλα σου».

Απάντηση Ευρυδίκης: «Στείλε μου δύναμη και θετική ενέργεια. Ευχαριστώ πολύ πολύ»

Τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε η Ευρυδίκη με φίλο της

H τελευταία επικοινωνία της Ευριδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδικής πριν εξαφανιστεί, είναι με τον δικηγόρο  της. Του λέει που βρίσκεται, ότι είναι μόνη της  και αυτά που του προκαλούν ανησυχία είναι τα λόγια της .Η επικοινωνία είναι λίγων μόλις λεπτών αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο κυρίως από αυτά που του έχει πει.

H τελευταία επικοινωνία της Ευριδίκης πριν εξαφανιστεί

Ο σύζυγος ενημέρωσε την αστυνομία

Στη συνέχεια μόλις τελειώνει αυτή η επικοινωνία στην  οποία  καταλαβαίνει  ότι η 48χρονη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος  καλεί τον σύζυγο  ο οποίος στην συνέχεια  ειδοποιεί την αστυνομία . «Πηγαίνετε στην Γέφυρα Τατάρνας», τους λέει, «είναι η σύζυγος μου». Πήγε και ο ίδιος στο σημείο. Τελικά βρίσκουν το αυτοκίνητο αλλά όχι την ίδια…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top