Ευρυτανία: Ρομπότ εντόπισε εύρημα στη λίμνη που χάθηκε η 48χρονη Ευρυδίκη

«Να προσέχεις το παιδί», γράφει στις σημειώσεις η 48χρονη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης Ευρυδίκης στη λίμνη Κρεμαστών της Ευρυτανίας καθώς αργά το απόγευμα του Σαββάτου, οι έρευνες οδήγησαν σε εύρημα που πιθανώς σχετίζεται με την υπόθεση. 

Ευρυτανία: Εξαφανίστηκε 48χρονη - Βρέθηκαν τα παπούτσια και το κινητό της

Οι δύτες και το Σάββατο βούτηξαν στα νερά της Λίμνης Κρεμαστών κοντά στη γέφυρα της Τατάρνας όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της Ευρυδίκης. Στις έρευνες συνδράμει από το μεσημέρι του Σαββάτου και ένα τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο με ειδικό σόναρ «σκανάρει» τον βυθό.

Τι βρήκε το ρομπότ του Ερυθρού Σταυρού

Σύμφωνα με τον ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το ρομπότ που έχει ριχτεί και αυτό στη μάχη της ανεύρεσης της 48χρονης, «φαίνεται ότι έχει πιθανή ένδειξη σε πολύ μεγάλο βάθος στη λίμνη Κρεμαστών που σχετίζεται με την εξαφάνιση της Ευρυδίκης. Οι συγκεκριμένες ενδείξεις, δόθηκαν στις αρμόδιες αρχές και αύριο Κυριακή πρωί-πρωί οι δύτες θα βουτήξουν στο συγκεκριμένο σημείο»

Η αγωνία πάντως των δικών της ανθρώπων μεγαλώνει. Στο Καρπενήσι οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η πάντα χαμογελαστή Ευριδίκη αγνοείται. «Θέλω να πιστεύω ότι είναι ζωντανή. Ήταν ένα ευχάριστο παιδί …Ελπίζω ότι ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της, να φύγει για τα βουνά. Ευρυδίκη γύρνα πίσω…»

Η 48χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και όλοι την περιγράφουν ως ένα ανοικτό, καλόκαρδο και ιδιαίτερα δραστήριο άτομο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά της με αποτέλεσμα η Ευρυδίκη να προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία.

«Να προσέχεις το παιδί»

Ευρυτανία: «Αν με βρείτε τραυματισμένη...» -Το σημείωμα που άφησε η 48χρονη

Την ίδια ώρα, προβληματισμό έχουν προκαλέσει στις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι σημειώσεις της κοπέλας, στις οποίες αφήνει και οδηγίες.  

Η βασική οδηγία που γράφει στις ιδιόχειρες σημειώσεις αφορά στο παιδί της για το οποίο αναφέρει απευθυνόμενη προφανώς στον σύζυγο:

Να προσέχεις το παιδί. 

Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με την Τασούλα Παπανικολάου για 16 σελίδες με σκέψεις της 48χρονης που βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και δείχνουν στις αρχές ότι η κοπέλα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σε αυτές αναφέρει τα όσα άσχημα είχε βιώσε αλλά και περιστατικά από τη ζωή της.

Αυτή είναι η 48χρονη που αγνοείται - Η μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό

Πριν εξαφανιστεί η κοπέλα φαίνεται ότι είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τον άντρα της, τον οποίο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία στο αυτόφωρο Είχε πάει μάλιστα προηγουμένως και στο νοσοκομείο Καρπενησίου με κολλάρο για εξετάσεις. Στο δικαστήριο είχε δημιουργηθεί ένα πολύ έντονο κλίμα μεταξύ των δύο συζύγων με τις αρχές να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η δίκη αναβλήθηκε και λίγες ώρες μετά η κοπέλα εξαφανίστηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top