Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Συνεχίζονται οι έρευνες στη λίμνη Κρεμαστών για τη 48χρονη

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα το θρίλερ με την εξαφάνιση της 48χρονης Ευρυδίκης στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Στο φως η τελευταία συνομιλία της.

Eυρυτανία: Θρίλερ με τη 48χρονη Ευρυδίκη - Η προφητική ανάρτηση

εξαφάνιση 48χρονης Ευρυτανία

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης, που χάθηκε την Πέμπτη. Σήμερα, οι δύτες του Λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρήσουν σε μεγαλύτερο βάθος στη Λίμνη των Κρεμαστών, καθώς διαπίστωσαν ότι το εύρημα που εντοπίστηκε το Σάββατο από δε σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Ευρυτανία: έρευνες για εξαφάνιση 48χρονης

Οι εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες & Ναυαγοσώστες του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του Αστυνομικού Τμήματος Κρεμαστών για συνδρομή στον εντοπισμό αγνοουμένης στην λίμνη Κρεμαστών με τη χρήση του ειδικού τηλεκατευθυνόμενου ναυαγοσωστικού ρομπότ «Εμιλυ» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο εντόπισε σημείο στη Λίμνη Κρεμαστών που ενδέχεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση της αγνοουμένης στην Ευρυτανία.

εξαφάνιση 48χρονης - σόναρ

Τις έρευνες λιμενικού και αστυνομίας παρακολουθούν με αγωνία ο σύζυγός της, ο γιος και η οικογένειά της.

Αυτή είναι η 48χρονη που αγνοείται - Η μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμόω

Ευρυτανία: Η τελευταία επικοινωνία της Ευρυδίκης πριν εξαφανιστεί

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η Ευρυδίκη πριν εξαφανιστεί ήταν με τον δικηγόρο  της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η 48χρονη του είχε πει πού βρίσκεται και ότι ήταν μόνη της. Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι τα λόγια της του προκάλεσαν ανησυχία.

Ευρυτανία: «Αν με βρείτε τραυματισμένη...» -Το σημείωμα που άφησε η 48χρονη

Η επικοινωνία ήταν λιγων μόλις λεπτών, αλλά αρκετή για να κινητοποιήσουν τον δικηγόρο, κυρίως από αυτά που του έχει πει. 

εξαφάνιση 48χρονης Ευρυτανια

Στη συνέχεια μόλις τελείωσε αυτή η επικοινωνία στην οποία  κατάλαβε  ότι η 48χρονη δεν ειναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, ο δικηγόρος κάλεσε τον σύζυγό της. Εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τους είπε να πάνε στη Γέφυρα Τατάρνας, όπως και έγινε. Εκεί βρισκόταν το αυτοκίνητό της, μέσα στο οποίο βρέθηκαν το κινητό και τα παπούτσια της, καθώς και κάποιες ιδιόχειρες σημειώσεις.

Ευρυτανία: Οι σημειώσεις της 48χρονης για τον σύζυγο και τον γιο της 

Οι αρχές εστιάζουν σε κάθε λέξη που έγραψε η Ευριδίκη στις σημειώσεις των 16 σελίδων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της πριν εξαφανιστεί.

Απευθύνεται σε τρία πρόσωπα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: τη μητέρα, τον γιο της και τον σύζυγό της.

Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε 

Εξέφρασε, όμως, και παράπονο για τις δικαστικές αρχές. Mία ημέρα πριν εξαφανισθεί, η δίκη για την καταγγελία που έκανε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της αναβλήθηκε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top