Συνεχίζεται η δίκη Φιλιππίδη: Ποιοι μάρτυρες καταθέτουν σήμερα

Δε θέλησε να κάνει δηλώσεις ο ηθοποιός

Φραστική επίθεση δέχτηκε ο ηθοποιός σε προηγούμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο 

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που δικάζεται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο ηθοποιός έφτασε μαζί με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ωστόσο επέλεξε να μπει από την πίσω είσοδο, καθώς προτίμησε να αποφύγει τους δημοσιογράφους. 

Σήμερα θα καταθέσει μια φίλη της τρίτης καταγγέλλουσας, που έχει κατηγορήσει τον Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το δικαστήριο θα ακούσει και τη μαρτυρία του πατέρα της δεύτερης καταγγέλλουσας, που κατηγορεί τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού σε καμαρίνι θεάτρου.

Επίθεση στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Αληταρά, μεγαλώνουμε κι εμείς παιδιά»

Ενδεχομένως να καταθέσει και μια φίλη της δεύτερης καταγγέλλουσας, στην οποία η καταγγέλουσα είχε αποκαλύψει το συγκεκριμένο περιστατικό. Σε επόμενη συνεδρίαση θα απαντήσουν στις ερωτήσεις της έδρας, ως μάρτυρες, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Φιλιππίδης Νίνου

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου / NDP Photo

Πέτρος Φιλιππίδης: Για τις 28 Ιουλίου διεκόπη η δίκη

Ο ηθοποιός έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για αντικατάσταση προσωρινής κράτησής του.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος - Βίντεο star.gr, Ανέστης Συμεωνίδης 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Οι όροι είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές τον μήνα ενώ από την πλευρά του ηθοποιού έγινε και καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top