Περιστέρι: Η κατάθεση του ανθρώπου που βρήκε δολοφονημένη τη Νικολέτα

«Πριν μια εβδομάδα η αδερφή της μου είπε ότι είχε χτυπήσει την 17χρονη»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την κακοποιητική σχέση της άτυχης 17χρονης στο Περιστέρι, που δολοφονήθηκε από τον πακιστανικής καταγωγής σύντροφό της.

Μετά τα «προφητικά» βίντεο της Νικολέτας με τον 22χρονο, που πλέον θυμίζουν «πρόβα θανάτου», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτει τι είπε στις αρχές για τον δολοφόνο και τη σχεση του με τη Νικολέτα, ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι, ο σύντροφος της αδερφής της.

 

Περιστέρι: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 20χρονος

«Ο 22χρονος δε μου άρεσε σαν άτομο. Είχα ακούσει πως πωλούσε “μαύρο” σε κάποιους. Μια φορά τον είχα δει να έχει 15 σακουλάκια και να τα δίνει σε πελάτες. Δεν ήθελα να κάνω παρέα μαζί του. Μάλισταν πριν από μία εβδομάδα μου είχε πει η αδερφή της ότι είχε χτυπήσει τη Νικολέτα», τονίζει. 

Περιστέρι: «Ήταν οξύθυμος, την έβριζε και τη χτυπούσε»

Περιγράφοντας τη στιγμή που βρήκε την 17χρονη νεκρή, είπε: «Μόλις μπήκα μέσα στο σπίτι είδα τα φώτα του σπιτιού ανοιχτά αλλά την πόρτα του υπνοδωματίου κλειστή .Την άνοιξα και μπήκα στο σαλόνι. Εκεί ήταν το κρεβάτι της Νικολέτας. Πάνω στο κρεβάτι είδα την Νικολέτα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα .Της έπιασα το δεξί χέρι αλλά κατάλαβα ότι δεν έχει σφυγμό και πως είχε πεθάνει. Μου έκανε εντύπωση ότι έλειπε η βαλίτσα από το δωμάτιο. Η ντουλάπα ήταν ανοιχτή και ρούχα μπερδεμένα και πεταμένα».

Η κατάθεση της μητέρας της Νικολέτας αποκάλυψε τις αντιφάσεις του 22χρονου

«Μόνο με αυτόν είχε επαφές και μόνο με αυτόν είχε προβλήματα. Ήθελε να τον χωρίσει, όμως φοβόταν να του το πει».

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Νικολέτας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δολοφόνος της Νικολέτας / Eurokinissi

Αυτό φέρεται να είπε η μητέρας της 17χρονης στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, η οποία με την κατάθεσή της αποκάλυψε τις αντιφάσεις, στις οποίες έπεσε ο κατηγορούμενος.

Περιστέρι: Ο δράστης ζήλευε αρρωστημένα τη 17χρονη

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι ήταν όλη μέρα στο σπίτι της Νικολέτας και πως γύρω στις 5.30 πήγε να την ξυπνήσει.

Περιστέρι: Ο πατέρας της Νικολέτας στο Star, μετά την απολογία του 20χρονου

«Περίμενε να φύγω εγώ για δουλειά και μετά μπήκε να κάνει ό,τι έκανε. Από το σπίτι έλειπαν η βαλίτσα μου και μια τσάντα πλάτης», κατέθεσε η μητέρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top