Περιστέρι: Ο πατέρας της Νικολέτας στο Star, μετά την απολογία του 20χρονου

«Ο νους μου ακόμα δεν τον χωράει» 

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης κοπέλας στο Περιστέρι από τον 20χρονο σύντροφό της.

Περιστέρι: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξα»

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τη Ράνια Τραγόμαλλου και ανέφερε πως η οικογένειά του δεν έχει ξεπεράσει το σοκ.

Περιστέρι: O 22χρονος είχε κάνει αίτηση για άσυλο – Πώς μπέρδευε τις αρχές

«Ο νους μου ακόμα δεν τον χωράει. Σε κατάσταση σοκ είμαστε όλοι. Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έχει γίνει αυτό και ας έχουν περάσει εννέα ημέρες» περιγράφει και συγκλονίζει με τα λεγόμενά του ο πατέρας της 17χρονης.

Σχετικά με το αν ήξερε για τη σχέση της κόρης του με τον 20χρονο είπε πως «Μου είπε για κάποιον που ήταν μαζί, σαν συντροφιά, δεν μου έκανε κάποιο παράπονο μέχρι πριν να τη σκοτώσει.» 

Περιστέρι: Ψάχνουν για πιθανούς συνεργούς του 20χρονου

Εξήγησε πως η 17χρονη του έλεγε πως είναι καλά και ευτυχισμένη και πως περνάει καλά με τον σύντροφό της. Όμως στη συνέχεια άλλα συγγενικά πρόσωπα του είπαν πως τον τελευταίο καιρό η κόρη του ήθελε να χωρίσει από τον σύντροφό της.

Νικολέτα Περιστέρι

Η 17χρονη με τον 20χρονο

Για τη σύλληψη και την προφυλάκιση του 20χρονου είπε «Είναι μία σταγόνα στον ωκεανό αυτό που έγινε τώρα και να καταδικαστεί σε ισόβια πάλι θα είναι μια σταγόνα».

«Ντροπή του και ένα μεγάλο γιατί» θα έλεγε στον δολοφόνο της κόρης του αν τον είχε μπροστά του. «Θέλαμε να κατεβαίναμε σήμερα στην Αθήνα να τον βλέπαμε και να του πούμε αυτό το μεγάλο γιατί» περιέγραψε.

«Δεν μπορούν να φέρουν πίσω την ψυχή της κόρης μου οπότε για παραδειγματισμό να καταδικαστεί σε ισόβια και όπως στην πατρίδα του να τον δίκαζαν έτσι να τον δικάσουν και εδώ» κατέληξε ο πατέρας της 17χρονης.

Περιστέρι πατέρας 17χρονης: «Αν γνώριζα θα ήταν τώρα ζωντανή»

«Μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και τη σκότωσα» - Όσα είπε στην απολογία του ο 20χρονος

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην Ανακρίτρια ότι «για μία ακόμα φορά» ζήτησε από τη Νικολέτα να τη βοηθήσει με τα χαρτιά του, καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν το γάμο τους στην Ιταλία.

«Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα “ ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα.

Περιστέρι: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξα»

Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Φέρεται επίσης να είπε απολογούμενος, πως «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει» αλλά και πως «δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», ενώ ζητώντας συγγνώμη ανέφερε πως «ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της στα μάτια».

Πακιστανός Περιστέρι

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Νικολέτας / Eurokinissi

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο αλλοδαπός, το διαμέρισμα στο Περιστέρι το βρήκε ο ίδιος και το ενοίκιο του πλήρωναν μισό-μισό με τη μητέρα της ανήλικης.

Τέλος σχετικά με τα διαφορετικά στοιχεία ταυτοπροσωπίας που φέρεται να είχε δηλώσει στις Αρχές, ο κατηγορούμενος είπε πως πρόκειται για λάθος των αστυνομικών κατά την αναγραφή τους.

Ο 20χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να έπνιξε με τα χέρια του την ανήλικη σύντροφό του στο διαμέρισμα που έμεναν. Το θύμα είχε βασανιστικό, ασφυκτικό θάνατο, ενώ ο κατηγορούμενος από το ίδιο απόγευμα φέρεται να φρόντισε όχι μόνο να κρυφτεί από τις Αρχές αλλά και να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βόρεια Μακεδονία -πιθανότατα για να φθάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης- όπου και συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top