Περιστέρι πατέρας 17χρονης: «Αν γνώριζα θα ήταν τώρα ζωντανή»

«Η ψυχή της είναι μαζί μας»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι ξέσπασε για τον άδικο χαμό της κόρης του.

«Ντροπή του, ντροπή του και ένα γιατί, και ένα γιατί μεγάλο. Λείπει από κοντά μας παρόλο που τη νιώθουμε κοντά μας. Εγώ ειδικά τη νιώθω κοντά μου ακόμα. Η ψυχή της θα είναι μαζί μας απλώς το σώμα είναι στη Γη. Μου λείπει…» συγκλονίζει με τα λεγόμενά του ο πατέρας της 17χρονης.

Περιστέρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Πακιστανός

Δολοφονία 17χρονης

Ο φερόμενος ως δράστης 

«Και εγώ τώρα έμαθα αυτές τις μέρες που ήμασταν εδώ όλοι μαζί, είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα, η μάνα της της είπε να τον χωρίσει. Εγώ άμα γνώριζα θα την είχα εδώ τώρα, ζωντανή, μαζί μας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε κανένα γονιό να μην συμβεί αυτό» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

Περιστέρι: «Ξεσπά» ο πατέρας της Νικολέτας, μετά την ομολογία του 20χρονου

«Ήταν μία πράξη προσχεδιασμένη»

Ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και τη Ράνια Τραγόμαλλου και τόνισε πως ο κατηγορούμενος «ήταν ένας άνθρωπος που είχε σύνδρομα κατωτερότητας. Δυστυχώς πέρασε τα πάνδεινα η ανήλικη, η άτυχη κοπέλα σε αυτά τα τραγικά εφτά λεπτά στα οποία ξεψύχησε. Πριν από αυτό το γεγονός είχαν συμβεί και άλλα τα οποία έδειξαν στην κοπέλα πως έπρεπε να χωρίσει από αυτόν τον άνθρωπο που την ταλαιπωρούσε.»

Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου

«Υπήρχαν στοιχεία τα οποία και ο πατέρας της και η μητέρα της τα είχαν ενδελεχώς εντοπίσει για να της πουν να χωρίσει από αυτή τη σχέση. Δεν το δέχθηκε, είχε σχεδιάσει το έγκλημα» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Δολοφονία 17χρονης

Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

«Ήταν μια πράξη προσχεδιασμένη η οποία ήταν αμιγώς προετοιμασμένη από εκείνον διότι και τα πράγματα του είχε φροντίσει να πάρει από το σπίτι και να μην είναι κανένας μπροστά μάρτυρας αυτού του τραγικού γεγονότος, αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος» συμπλήρωσε.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε πως η ποινή πρέπει να είναι τα ισόβια και να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον δράστη.

Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της Νικολέτας - «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top