Περιστέρι: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξα»

Στη φυλακή ο δολοφόνος της 17χρονης - Τι είπε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 20χρονος Πακιστανός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός υποστήριξε ότι θόλωσε, όταν η άτυχη κοπέλα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξε.

Περιστέρι: O 22χρονος είχε κάνει αίτηση για άσυλο – Πώς μπέρδευε τις αρχές

Με σύμφωνη γνώμη της 25ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Νικολέτας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για την άγρια δολοφονία της, μετά την απολογία του που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

Περιστέρι: Ψάχνουν για πιθανούς συνεργούς του 20χρονου

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε το έγκλημα. Υποστήριξε ότι τσακώθηκε με το κορίτσι όταν η συζήτησή τους που αφορούσε τις θρησκείες βγήκε εκτός ελέγχου. Της έκανε κεφαλοκλίδωμα και την έπνιξε.

Η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει, δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ.

δολοφονία Νικολέτας Περιστέρι

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Νικολέτας / Eurokinissi

Περιστέρι: «Μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και τη σκότωσα» - Όσα είπε στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην Ανακρίτρια ότι «για μία ακόμα φορά» ζήτησε από τη Νικολέτα να τη βοηθήσει με τα χαρτιά του, καθώς σκέφτονταν να παντρευτούν και κάνουν το γάμο τους στην Ιταλία. «Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός και εκεί λογομαχήσαμε. Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ. Εκεί της έκανα κεφαλοκλείδωμα από πίσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και της έλεγα “ ζήτα συγγνώμη, ζήτα συγγνώμη”, μέχρι που είδα τα μάτια της κλειστά και να μην αντιδράει. Νόμιζα ότι λιποθύμησε για αυτό και της έριξα νερό και άναψα τον ανεμιστήρα. Την άφησα έτσι, μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα. Πήγα στη Θεσσαλονίκη για να μείνω μακριά της και την επόμενη ημέρα έμαθα από την τηλεόραση τι έγινε», υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος.

Φέρεται επίσης να είπε απολογούμενος, πως «η Νικολέτα ήταν η αγάπη της ζωής μου, έχω μετανιώσει» αλλά και πως «δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ», ενώ ζητώντας συγγνώμη ανέφερε πως «ντρέπομαι να κοιτάξω τη μάνα της στα μάτια».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο αλλοδαπός, το διαμέρισμα στο Περιστέρι το βρήκε ο ίδιος και το ενοίκιο του πλήρωναν μισό-μισό με τη μητέρα της ανήλικης.

Τέλος σχετικά με τα διαφορετικά στοιχεία ταυτοπροσωπίας που φέρεται να είχε δηλώσει στις Αρχές, ο κατηγορούμενος είπε πως πρόκειται για λάθος των αστυνομικών κατά την αναγραφή τους.

Ο 20χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να έπνιξε με τα χέρια του την ανήλικη σύντροφό του στο διαμέρισμα που έμεναν. Το θύμα είχε βασανιστικό, ασφυκτικό θάνατο, ενώ ο κατηγορούμενος από το ίδιο απόγευμα φέρεται να φρόντισε όχι μόνο να κρυφτεί από τις Αρχές αλλά και να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Βόρεια Μακεδονία -πιθανότατα για να φθάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης- όπου και συνελήφθη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top