Περιστέρι: O 22χρονος είχε κάνει αίτηση για άσυλο – Πώς μπέρδευε τις αρχές

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – Προς αναβολή η απολογία του

Λίγο πριν την απολογία του στον ανακριτή, φαίνεται πως ο 22χρονος Πακιστανός που ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, μένει χωρίς δικηγόρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος που είχε διοριστεί για να τον εκπροσωπήσει παραιτήθηκε, επομένως μπορεί να αναβληθεί και σήμερα η απολογία του. 

Πακιστανός δολοφονία Περιστέρι

Ο δικηγόρος που είχε διοριστεί για την υπεράσπιση του 22χρονου Πακιστανού παραιτήθηκε

Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της ανήλικης, οδηγήθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί στο ανακριτικό γραφείο για να δώσει εξηγήσεις σε όσα του καταλογίζονται στην δικογραφία για την ανθρωποκτονία, αλλά και για την προσπάθειά του να διαφύγει από την χώρα, αλλά η απολογία του έχει καθυστερήσει. Η δικαστική λειτουργός φαίνεται να αναζητά δικηγόρο από τον κατάλογο του ΔΣΑ ώστε να του αναθέσει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Την ίδια ώρα, πηγές του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρουν πως ο νεαρός είχε υποβάλει μια αίτηση για άσυλο, η οποία είχε απορριφθεί. 

Περιστέρι: Ψάχνουν για πιθανούς συνεργούς του 20χρονου

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος είχε καταθέσει αίτημα Ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια μάλιστα είχε καταθέσει εκπρόθεσμη προσφυγή. 

Ο Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι

Ο 22χρονος φερόμενος δολοφόνος της 17χρονης εμφανιζόταν στις αρχές με πολλά ονόματα και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης

Περιστέρι πατέρας 17χρονης: «Αν γνώριζα θα ήταν τώρα ζωντανή»

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Περιστέρι: Πώς μπέρδευε τις αρχές για την ταυτότητά του

Όπως έχει γίνει επίσης γνωστό ο 22χρονος εμφανιζόταν στις αρχές με διαφορετικά ονόματα κι είχε δώσει διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης. Όμως από τα δαχτυλικά του αποτυπώματα είχε προκύψει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Περιστέρι: Μυστήριο με τον δολοφόνο της Νικολέτας - Είχε δύο ονόματα

Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανιζόταν με δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία διαφορετικά πατρώνυμα, τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα και ήταν δηλωμένος με δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Περιστέρι: Πώς οι αρχές έφθασαν στον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

Ο 22χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών. Εντύπωση έχει προκαλέσει η ευκολία με την οποία διέφυγε στη Θεσσαλονίκη και με την οποία εισχώρησε σε γκρουπ παράνομων μεταναστών και γι’ αυτό είναι σε εξέλιξη έρευνα  για τυχόν συνεργούς που του παρείχαν κρυψώνες και διευκολύνσεις, αλλά και για τον τρόπο που επικοινώνησε με τους παράνομους διακινητές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top