Περιστέρι: Ο δράστης ζήλευε αρρωστημένα τη 17χρονη

Με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες κυκλοφορούσε ο 20χρονος

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 17χρονης στο Περιστέρι, πριν από εννέα ημέρες, καθώς ομολόγησε το έγκλημά του.

Περιστέρι: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξα»

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star και της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ο 22χρονος φέρεται να παρακολουθούσε την Νικολέτα ακόμα και στον χώρο εργασίας της. Ο κατηγορούμενος ζήλευε αρρωστημένα την άτυχη 17χρονη. Ήταν χειριστικός και ήθελε να την ελέγχει και να ξέρει κάθε της βήμα. Μάλιστα ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε ελεύθερος αν και δεν είχε άσυλο. 

Περιστέρι: Ο πατέρας της Νικολέτας στο Star, μετά την απολογία του 20χρονου

Επίσης κυκλοφορούσε με τέσσερις διαφορετικές ταυτότητες όπως αποκαλύπτει το έγγραφο που φέρνει στο φως το Star.

Ταυτότητες δράστης

Στην πρώτη ταυτότητα δήλωσε το όνομα Munasif Ashan, με ημερομηνία γέννησης 23 Ιουλίου 2001. Στη δεύτερή παρουσιάζεται ως Hasan Hasan με ημερομηνία γέννησης 01/01/1999. Στην τρίτη Μanashif Ashan με άλλη ημερομηνία γέννησης δηλαδή 01/01/2001.

Στην τέταρτη ταυτότητα έχει αλλάξει το μητρώνυμο ενώ στις 4 ταυτότητες έχει δηλώσει 3 διαφορετικά πατρώνυμα. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι η υπηκοότητά.

Περιστέρι: Ψάχνουν για πιθανούς συνεργούς του 20χρονου

Αίτημα για άσυλο είχε καταθέσει ο 20χρονος Πακιστανός

Ο 20χρονος Πακιστανός είχε καταθέσει αίτημα για άσυλο στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2021. Αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Κατέθεσε μεταγενέστερα εκπρόθεσμη προσφυγή. Στα αρχεία εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Το νέο αίτημα για άσυλο που κατέθεσε σε δεύτερο βαθμό, δεν έχει ακόμα εξεταστεί από την ελληνική δικαιοσύνη. Είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί λίγο πριν από τη δολοφονία της Νικολέτας ωστόσο εξαιτίας του εγκλήματος πάγωσε. Πηγές του Υπουργείου Μετανάστευσης θεωρούν ότι τα δικαστήρια έτσι κι αλλιώς θα το απέρριπταν και σε δεύτερο βαθμό επειδή ήταν οριακά εκπρόθεσμο. Το αίτημα φέρεται να κατατέθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Περιστέρι: Πώς οι αρχές έφθασαν στον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

Σύμφωνα με τον ισχύουσα νομοθεσία, εάν η ολοκλήρωση της εξέτασης δεν τελεσιδικήσει μέσα σε διάστημα 2 μηνών, ο αιτών άσυλο μένει ελεύθερος. Όπως και στη περίπτωση του 20χρονου Πακιστανού.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top