Περιστέρι: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 20χρονος

«Άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου, εκείνη με έβριζε, μου τράβαγε τα ρούχα»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Το Star φέρνει στο φως τα όσα προκλητικά φέρεται να είπε στην ανακρίτρια ο Πακιστανός, που προ-φυλακίστηκε για τη δολοφονία της άτυχης 17χρονης, στο Περιστέρι.

Περιστέρι: «Ήταν οξύθυμος, την έβριζε και τη χτυπούσε»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι εκείνη την ημέρα ήταν μαζί από το πρωί στο σπίτι της.
Το απόγευμα γύρω στις 5.30 την ξύπνησε και ξεκίνησαν μια συζήτηση.

«Άρχισα να της μιλάω για την κάρτα ασύλου μου, της είπα ότι βγήκε η απόφαση και ότι σε 3 μήνες θα έπαιρνα τα χαρτιά μου. Την ρώτησα αν ήθελε να έρθει μαζί μου στην Ιταλία , να δουλέψουμε μαζί και να παντρευτούμε. Και τότε μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι εδώ και μέρες. Και μου είπε ότι θέλει να γίνω χριστιανός και ότι αν γίνω χριστιανός θα με βοηθήσει να βγουν τα χαρτιά μου πιο εύκολα» υποστήριξε ο κατηγορούμενος. Στη συνέχεια το ζευγάρι φέρεται να λογόφερε.

Περιστέρι: Ο δράστης ζήλευε αρρωστημένα τη 17χρονη

«Άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου, εκείνη με έβριζε, μου τράβαγε τα ρούχα από τα χεριά. Της είχα κάνει κεφαλοκλείδωμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να αντιδρά, είχε κλείσει τα ματιά της» συγκλονίζουν οι περιγραφές.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι δεν της έκλεισε μύτη και στόμα και ότι οι εκδορές ήταν από τα δικά της νυχιά. Είπε πως προσπάθησε να της δώσει νερό και ότι άνοιξε τον ανεμιστήρα και τότε φοβήθηκε μην καλέσει την αστυνομία όταν ξυπνήσει και τράπηκε σε φυγή.

Ζήτησε και πηρέ 50 ευρώ από τον αδερφό του  -κάτι που ο ίδιος αρνείται  -και έφυγε για Θεσσαλονίκη . Εκεί όπως λέει έμαθε ότι η Νικολέτα είναι νεκρή 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top