Περιστέρι: «Ήταν οξύθυμος, την έβριζε και τη χτυπούσε»

Νέες λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 17χρονης

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Στα κρατητήρια της ασφάλειας παραμένει ο κατηγορούμενος για τον φόνο της 17χρονης στο Περιστέρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο κατηγορούμενος είχε ασκήσει βία πάνω της και στο παρελθόν.

Επιπλέον το Star φέρνει στο φως, νέα βίντεο που είχε αναρτήσει το κορίτσι μαζί με τον δράστη.

Ο κατηγορούμενος της αφιέρωνε τραγούδια για τον έρωτα ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σχέση τους φαινόταν ονειρεμένη.

Ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Ο 22χρονος ασκούσε βία πάνω της, τη χτυπούσε και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που το κορίτσι τον φοβόταν.

Περιστέρι: Ο δράστης ζήλευε αρρωστημένα τη 17χρονη

«Σε συζητήσεις που κάναμε η Νικολέτα μου έλεγε ότι το τελευταίο διάστημα δεν περνάει καθόλου καλά μαζί του και ότι τη χτυπούσε και χωρίς λόγο. Ήθελε να τον χωρίσει αλλά φοβόταν την αντίδρασή του. Στην αδερφή μου επίσης δεν άρεσε ότι γενικά είχε πολλά νεύρα» φέρεται να αποκάλυψε η αδερφή της 17χρονης στις αρχές.

«Ήταν οξύθυμος, την έβριζε και ήθελε να την ελέγχει» πρόσθεσε.

Γυναικοκτονία Περιστέρι

H δικηγόρος του που διορίστηκε αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο μίλησε στο Star για τη σχέση τους.

«O ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν τη ζήλευε, είχαν μια φυσιολογική σχέση. Πηγαίνανε για γάμο. Ο γάμος θα γινόταν λόγω αγαπης και επιθυμίας. Δεν επιθυμούσε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα που επέφερε, έχει μετανιώσει» είπε η συνήγορος του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star o κατηγορούμενος θα οδηγηθεί αύριο στον Κορυδαλλό, σε ένα κατάστημα κράτησης με αρκετούς ομοεθνείς του. Δεν έχει ζητήσει τίποτα απολύτως μέχρι τώρα.

Στην απολογία του μπορεί να είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση πως η Νικολέτα είναι νεκρή ωστόσο οι άνδρες του ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ήξερε πολύ καλά τι έκανε.

Περιστέρι: «Η Νικολέτα μίλησε άσχημα για τον Μωάμεθ και την έπνιξα»

Μάλιστα στον αδελφό του, όπως αποκαλύπτει το Star, φέρεται να  ισχυρίστηκε πως πάει στη Θεσσαλονίκη για να βρει δουλειά.

«Περίπου στις 5.30 ήταν έξω από το σπίτι μου. Στην πλάτη είχε μια τσάντα και κρατούσε μια βαλίτσα. Μου ζήτησε να του δώσω 100 ευρώ γιατί ήθελε να φύγει και να πάει σε ένα χωριό στη Θεσσαλονίκη γιατί εκεί βρήκε μια δουλειά. Τον ρώτησα που είναι η Νικολέτα και μου είπε ότι θα πάει κι εκείνη μαζί του. Δεν του έδωσα χρήματα. Δεν θέλω να έχω πολλές σχέσεις μαζί του. Δεν είναι καλό παιδί. Δεν πάει στη δουλειά, πίνει μπύρες και δεν στέλνει λεφτά στην οικογένειά μας στο Πακιστάν» είπε ο αδερφός του κατηγορούμενου.

Γυναικοκτονία Περιστέρι

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Νικολέτας / Eurokinissi

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση του φίλου του, δεν αποκλείεται ο δράστης να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

«Το μεσημέρι λίγο μετά τις 3 μου ζήτησε να τον πάω με το μηχανάκι  στον σταθμό Λαρίσης για να βγάλει εισιτήρια  για να φύγει για Θεσσαλονίκη. Εγώ δεν μπορούσα. Με πηρέ ξανά τηλέφωνο στις 5.05 για να πάω να τον πάρω. Του είπα δεν μπορώ. Στις 6.10  με πηρέ ξανά και μου είπε ότι είχε αφήσει μια βαλίτσα κι έναν σάκο στο σπίτι και ήθελε να του τα πάω στον σταθμό Λαρίσης. Μου είπε ότι ο πατέρας του του πρότεινε να πάει στην Ιταλία να δουλέψει γιατί τα πράγματα εκεί είναι καλύτερα...Στην Ιταλία μου είπε ότι θα πάει με τα πόδια από τα σύνορα..Άφησα τον σάκο και έφυγα» περιγράφει ο φίλος του.

Περιστέρι: Ο πατέρας της Νικολέτας στο Star, μετά την απολογία του 20χρονου

Ο δικηγόρος του πατέρα της 17χρονης υποστηρίζει πως θα ασκηθούν και νέες διώξεις σε βάρος συνεργών του κατηγορούμενου.

«Ήταν δυο οι ομοεθνείς του που τον βοήθησαν να αποδράσει .Του παρείχαν βοήθεια υλική και οικονομική. Έχουν καταθέσει ενώπιον των αρχών αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι διώξεις για την εισαγγέλευα» ανέφερε ο δικηγόρος.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top