Λαμία: Σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας ο 44χρονος αστυνομικός

Επιτέθηκε σε νοσηλεύτριες και απειλούσε να κάψει το νοσοκομείο

Σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται ο 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης επιτέθηκε σε δύο νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Λαμία: Αστυνομικός – συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε δύο νοσηλεύτριες

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 44χρονος εξετάστηκε από ψυχίατρους σε δύο δημόσια νοσοκομεία και τελικά αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Σωτηρία» στην Αθήνα. 

Λαμία: «Θα σας σκοτώσω όλους και θα σας το κάψω»

Το βράδυ τις Πέμπτης εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού στο νοσοκομείο της Λαμίας. Συνοδός ασθενή ενημέρωσε τις νοσηλεύτριας εφημερίας ότι ο αστυνομικός ήταν στο μπαλκόνι κι έβριζε. 

Οι δύο νοσηλεύτριες πήγαν να δουν τι συμβαίνει και τότε ο 44χρονος άρχισε να τις βρίζει χυδαία και να απειλεί να κάψει το νοσοκομείο. 

Η μία από τις δύο νοσηλεύτριες του ζήτησε να ηρεμήσει και όταν τον ρώτησε τί συμβαίνει, εκείνος ζήτησε να αλλαχθεί ο ουροσυλλέκτης του πατέρα του, ενώ συνέχιζε να τις βρίζει. 

Η νοσηλεύτρια του ζήτησε ξανά να μην φωνάζει και τότε εκείνος της πέταξε στο πρόσωπο το φάκελο που είχε με τα έγγραφα και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους.

Στη συνέχεια επιχείρησε να κλείσει τις πόρτες της Κλινικής, προκαλώντας τρόμο για το τι θα μπορούσε να κάνει στους άλλους ασθενείς και συνοδούς. 

Η νοσηλεύτρια άνοιξε αμέσως την πόρτα και τότε δέχτηκε τη δεύτερη και πιο βίαιη επίθεση αφού τη χτύπησε στο πρόσωπο, βγάζοντας της την μάσκα και σπάζοντάς της τα γυαλιά που φορούσε. Στη συνέχεια την έριξε κάτω κι άρχισε να την κλωτσάει όπου έβρισκε. Η συνάδελφός της που προσπάθησε να τη σώσει, δέχτηκε κι εκείνη δύο κλωτσιές στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι.

Ο 44χρονος βγήκε στο μπαλκόνι κλείνοντας πίσω του τις μπαλκονόπορτες. Με μεγάλη προσπάθεια, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί από τη ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον βγάλουν και να τον οδηγήσουν στη Διεύθυνση.

Μήνυση κατέθεσε η διοίκηση του νοσοκομείου, αλλά και οι δύο νοσηλεύτριες και το σωματείο των εργαζομένων.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top