Λαμία: Αστυνομικός – συνοδός ασθενή ξυλοκόπησε δύο νοσηλεύτριες

«Θα σας σκοτώσω όλους», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όταν ένας αστυνομικός, συνοδός ασθενή, ξυλοκόπησε δύο νοσηλεύτριες για άγνωστο λόγο. Ο αστυνομικός συνελήφθη.

Σύμφωνα με το LamiaReport το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00. Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι γιος ασθενή, που νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική, χτύπησε τις δύο νοσηλεύτριες και στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου κι άρχιζε να βρίζει. 

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι έβριζε τους πολιτικούς και στη συνέχεια άρχισε να απειλεί ότι θα βάλει φωτιά στο νοσοκομείο και θα κάψει όλη τη Λαμία. 

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έσπευσε στο σημείο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν και να τον οδηγήσουν στην αστυνομική διεύθυνση Λαμίας. 

Οι νοσηλεύτριες μεταφέρθηκαν στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου υπέβαλε μήνυση εναντίον του αστυνομικού. 

Η ανακοίνωση του διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας αναφέρει:

«Με αφορμή το αποτρόπαιο συμβάν που διαδραματίστηκε το βράδυ της 11ης Αυγούστου 2022 στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, η Διοίκηση από την πρώτη στιγμή και όπως διαρκώς πράττει, βρίσκεται στο πλευρό τόσο των δύο εργαζομένων νοσηλευτριών όσο και σε όλο το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου. Δεν χωράει αμφισβήτηση στο γεγονός ότι είχαν και έχουν εκτελέσει άψογα τα καθήκοντά τους προς εξυπηρέτηση όλων των ασθενών που προσέρχονται στο Γ.Ν. Λαμίας.

Αυτονόητο είναι, ότι τέτοιου είδους περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα και δεν είναι δυνατόν να υποβαθμίζουν της υψηλής ποιότητας παροχές υγείας που το Νοσοκομείο μας προσφέρει. Η Διοίκηση δηλώνει, για ακόμη μία φορά, την μηδενική ανοχή της σε οποιοδήποτε περιστατικό βίας και παρενόχλησης, έναντι του προσωπικού του Γ.Ν. Λαμίας και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι κατά Νόμον ενέργειες κατά του υπαίτιου προσώπου, όπως η κείμενη Νομοθεσία ορίζει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top