Χαλάνδρι: Νεκρό κορίτσι από θερμοπληξία – Εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Το εντόπισε γείτονας που περνούσε από το σημείο

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στο Χαλάνδρι. Βρέθηκε νεκρό από θερμοπληξία, κοριτσάκι 8 ετών, που εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο.

Το εντόπισε γείτονας που περνούσε τυχαία από το σημείο. Οι γονείς του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star με χειροπέδες οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου.

Κορίτσι Χαλάνδρι

Το κοριτσάκι έπαιζε στην οδό Σαρανταπόρου στο Χαλάνδρι. Κάποια στιγμή πλησίασε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, μπήκε μέσα και εγκλωβίστηκε. 

Κορίτσι Χαλάνδρι

Χρειάστηκε μάλιστα να σπάσουν το παράθυρο του οδηγού για να μπορέσουν να το βγάλουν έξω. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η ασφάλεια Χαλανδρίου.

«Το βλέπει ο ξάδερφος μου και δεν επικοινωνούσε. Χτυπάει το τζάμι και σπάει το τζάμι με μία πέτρα και το βγάλαν το παιδί από το αμάξι και το πήγαν κατευθείαν στο νοσοκομείο» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Οι γιατροί στο Νοσοκομείο υποψιάστηκαν από την πρώτη στιγμή ότι ο θάνατος του παιδιού δεν ήταν φυσιολογικός και ειδοποίησαν την αστυνομία.

«Το πήρε ο ύπνος στο αυτοκίνητο και μετά από 1-2 ώρες το παιδάκι έσκασε. Κοίταγαν να το βρούμε πολλές ώρες» συγκλονίζει με τα λεγόμενά του συγγενής του 8χρονου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top