Βόλος: «Της έδωσα σφαλιάρα ως...παιχνίδι»

Ανατριχιαστικές περιγραφές της 26χρονης

Σε ασφαλές κατάλυμα μεταφέρθηκε η 26χρονη μαζί με το παιδί της μετά από παρέμβαση της γενικής γραμματείας ισότητας - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Στον εισαγγελέα μετέβη η 26χρονη από το Βόλο που κατήγγειλε ότι ο σύντροφος της την απείλησε με κατσαβίδι, και μάλιστα της είχε πει ότι ο θάνατος της θα γίνει θέμα στα δελτία ειδήσεων. Σημειώνεται ότι η γυναικά και το παιδί της μεταφέρθηκαν σε ασφαλές κατάλυμα μετά από παρέμβαση της γενικής γραμματείας ισότητας.

Βόλος: Σε ασφαλές μέρος η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της

Ανατριχιαστικές είναι οι περιγραφές της νεαρής κοπέλας, που όπως εξηγεί ζούσε έναν εφιάλτη δύο χρόνια, ωστόσο δεν μπορούσε να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί δεν είχε τους πόρους. Ο εισαγγελέας διαβεβαίωσε την 26χρονη ότι θα της παρασχεθεί δωρεάν νομική υποστήριξη και θα γίνει δεκτό και το αίτημα της για ασφαλιστικά μέτρα.

Στις φωτογραφίες φαίνονται τα τραύματα στα πόδια της

Παρόλο που ο άνδρας καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με αναστολή, αφέθηκε ελεύθερος και είχε τη δυνατότητα αν ήθελε να ξαναμείνει μονός μαζί της. Αυτό το ενδεχόμενο είχε τρομοκρατήσει τη νεαρή κοπέλα, όπως ανέφερε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο.

Δικηγόρος 26χρονης: «Tη θεωρούσε ως ένα πλάσμα που μπορούσε να το κάνει ότι θέλει»

«Την κυνηγούσε με κατσαβίδι, στη συνέχεια η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει, της πέταξε ένα ποτήρι με νερό, δεν την πέτυχε ευτυχώς – καταλαβαίνεται τι μπορούσε να συμβεί – αλλά το κορίτσι έπεσε πάνω στα γυαλιά με αποτέλεσμα να κοπεί. Φέρει κακώσεις, σοβαρότατες κακώσεις. Κατά τη δική μας άποψη ξεκάθαρα είναι μια επικίνδυνη σωματική βλάβη.», λέει η δικηγόρος της 26χρονης Ανθούλα Νάσογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

H 26χρονη θα βρεθεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 Σεπτεμβρίου για προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας Ράνιας Τραγόμαλλου για το εάν η 26χρονη είχε υποστεί βίαιη συμπεριφορά και στο παρελθόν, η δικηγόρος σημειώνει: «Συνεχώς. Συνεχώς. Είναι καταγεγραμμένα. Είναι καταγεγραμμένα και στο νοσοκομείο. Θα έχω επιτόπια ώστε να μπορέσω να πάρω ότι φάκελο υπάρχει. Αυτός ο άνθρωπος δυστυχώς τη θεωρούσε ως ένα πλάσμα που μπορούσε να το κάνει ότι θέλει»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 26χρονη και ο πεντάχρονος γιος της είναι ασφαλείς όπως λέει στο Star η αρμόδια υφυπουργός για τα θέματα έμφυλης βίας, Μαρία Συρεγγέλα.

Ο σύντροφος είπε ότι κρατούσε το κατσαβίδι για να κάνει ... επισκευές 

Ο σύντροφος της μιλώντας  στο STAR υποστηρίζει ότι κρατούσε κατσαβίδι προκειμένου να πραγματοποιήσει επισκευές. Παραδέχεται ωστόσο ότι υπήρχαν πολύ έντονοι καυγάδες στο παρελθόν.

Βόλος: Κυνηγούσε την 26χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύντροφος της 26χρονης είχε συνεννοηθεί, μάλιστα, με τις  αρχές να παραλάβει, χθες Τρίτη, τα προσωπικά του αντικείμενα και τον σκύλο του, όμως δεν εμφανίστηκε και το σκυλί έμεινε δεμένο έξω από το σπίτι. Ο δικηγόρος του τον είχε συμβουλεύσει να μην πλησιάσει στο σπίτι υπό το φόβο ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί χειρότερα. 

Βόλος: «Μην τον πιστεύετε θα το ξανακάνει»

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 26 Σεπτεμβρίου για προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καθώς, όπως καταγγέλλει της είχε σπάσει το δάχτυλο, κάτι που σύμφωνα με τον σύντροφο έγινε κατά λάθος. 

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top