Βόλος: Σε ασφαλές μέρος η 26χρονη που δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της

Δεν πήγε να παραλάβει τα πράγματά του, όπως είχε πει

Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Σε ασφαλές μέρος μεταφέρθηκε η 26χρονη από τον Βόλο, η οποία δέχθηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον πρώην σύντροφό της. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο 36χρονος, η γυναίκα δεν αισθανόταν ασφαλής και είχε εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες της για τη ζωή τη δική της και του πέντε ετών παιδιού της. 

Επικοινώνησε λοιπόν μαζί της η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία την κατηύθυνε για τις δυνατότητες που είχε και της έδωσε όλες τις πληροφορίες για τις δομές που υπάρχουν και μπορούν να τη στηρίξουν. 

Βόλος: «Μην τον πιστεύετε θα το ξανακάνει»

Αμέσως μετά, με τη συγκατάθεσή της, ενεργοποιήθηκαν οι διαδικασίες για την άμεση απομάκρυνση της ίδιας και του παιδιού της, ώστε να μην κινδυνεύσουν. 

Βόλος: Δεν πήγε να παραλάβει τα πράγματά του ο 36χρονος

Ο 36χρονος από την άλλη, ο οποίος είχε υποσχεθεί στις δικαστικές κι αστυνομικές αρχές ότι θα πάει στο σπίτι να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα και τον σκύλο του, τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ. Έτσι η 26χρονη, αναγκάστηκε να τα αφήσει έξω από το σπίτι της, αλλά και πάλι ο 36χρονος δεν εμφανίστηκε για να τα παραλάβει. 

Βόλος: Ελεύθερος ο 36χρονος - «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες στις ειδήσεις»

Η γυναίκα μετά την απόφαση του δικαστηρίου είχε ζητήσει βοήθεια, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή της. 

Βόλος: Κυνηγούσε την 26χρονη σύζυγό του με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

«Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει, να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για εμένα. Θα με σκοτώσει», είπε σε δημοσιογράφους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top