Γυναικοκτονία Ζάκυνθος: Η συγγνώμη του δράστη στα παιδιά του

Εμφανίζεται μετανιωμένος για τη δολοφονία της συζύγου του

Μετανιωμένος εμφανίζεται τώρα ο 51χρονος, ο οποίος δολοφόνησε με απίστευτη αγριότητα την εν διαστάσει σύζυγό του στη Ζάκυνθο

Ο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια Ζακύνθου για να απολογηθεί, είχε σκυμμένο το κεφάλι και το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν «ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου».

«Η μάνα σου ζει ή πέθανε» - Το τηλεφώνημα του συζυγοκτόνου της Ζακύνθου

Ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Ζάκυνθος γυναικοκτονία

Η 49χρονη που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο

Την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια καβγά, χτύπησε άσχημα τη 49χρονη γυναίκα, όπως είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.

Ζάκυνθος: Συγκλονίζει ο γιος της 41χρονης - «Η αδελφή μου ζητά τη μαμά της»

Η γυναίκα έτρεξε στην αστυνομία κι έκανε καταγγελία, όμως όταν επέστρεψε στο σπίτι της την περίμενε ο 51χρονος, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι. 

Ήταν τέτοια η μανία του που στράβωσε η λάμα του μαχαιριού. Στη συνέχεια έφυγε και πήγε να δουλέψει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Φέρεται μάλιστα να πήρε τηλέφωνο τον μεγαλύτερο γιο του και να του είπε «σκότωσα τη μητέρα σου».

Ζάκυνθος: «Φταίμε κι εμείς», λέει ο γιος της 41χρονης

Συντετριμμένος εκείνος πήγε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του νεκρή. 

«Η μάνα μου έκανε δυο δουλειές κι ο πατέρας μου ξόδευε όλα τα χρήματα», είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και συνέχισε:

Ζάκυνθος: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε», λέει ο συζυγοκτόνος

«Η μάνα μου φοβόταν. Έκανε δύο δουλειές για να ζει τα παιδιά της, αλλά κι εκείνον. Ο πατέρας μου ξόδευε όλα του τα χρήματα. Τσακώνονταν συχνά. Και εγώ και ο αδελφός μου είχαμε παρέμβει πολλές φορές. Ακόμη και χτυπώντας τον για να φύγει. Αλλά αυτός εκεί. Ακόμη και όταν πριν από ένα μήνα του έκανε μήνυση, εκείνος παρακάλεσε να γυρίσει πίσω. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερος και υπήρξαν περιοριστικοί όροι να μην πλησιάζει την μάνα μου. Όμως εκείνος ήρθε και την παρακάλεσε να μείνει σπίτι μέχρι να βρει άλλο χώρο. Και η μάνα μου σκεπτόμενη εμάς και φοβούμενη το δέχτηκε. Παρά το ξύλο που είχε φάει από τα χέρια του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top