H Καρολάιν θα γινόταν 21 ετών σήμερα - Στον τάφο της η μητέρα της

Άφησε λίγα λούλούδια στο μνήμα της στην Αλόννησο

Γενέθλια θα είχε σήμερα η Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά. Θα έκλεινε τα 21 και αν ζούσε θα γιόρταζε παρέα με τους γονείς, την κόρη της και τους φίλους της στην Αλόννησο. Νωρίς το πρωί η μητέρα της πήγε στον τάφο της κι άφησε λίγα λουλούδια, όπως και αρκετοί κάτοικοι του νησιού.

Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει

Πολύ δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τους γονείς και τους φίλους της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε τον Μάιο του 2020 από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. 

τάφος Καρολάιν

Σήμερα η Καρολάιν αν ζούσε θα γινόταν 21 ετών - GRTimes.gr

Η Καρολάιν σήμερα θα έσβηνε 21 κεράκια στην τούρτα της. Ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος της έκοψε το νήμα της ζωής, την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια οργάνωσε μια ψεύτικη ιστορία για να γλιτώσει τη σύλληψη, παραπλανώντας τις αρχές και την κοινή γνώμη. 

Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Αντί για γέλια και χαρές, σήμερα η μητέρα της Καρολάιν κλαίει, για το κορίτσι της που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και άφησε ορφανη την κόρη της. 

Καρολάιν: Η μητέρα της άφησε λίγα λουλούδια στον τάφο της

Γύρω στις 09:30 το πρωί, όπως μετέδωσε ο Alpha, η Σουζάνα Κράουτς πήγε στο κοιμητήριο στην Αλόννησο κι άφησε λίγα λουλούδια στο μνήμα του παιδιού της. Καθάρισε τα ξερά λουλουδάκια στις γλάστρες, άναψε ένα κεράκι, κάθισε για λίγα λεπτά μαζί του και βυθίστηκε στον πόνο και την θλίψη της. 

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Τα γενέθλια της Καρολάιν θυμήθηκαν κι άλλοι κάτοικοι του νησιού που πήγαν στον τάφο της για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της. 

νεκροταφείο Αλόννησος

Η μητέρα της Καρολάιν και άλλοι κάτοικοι του νησιού άφησαν λίγα λουλούδια στον τάφο της

Η Καρολάιν γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 2001 στην Αθήνα και πήγε με τους γονείς της για πρώτη φορά στην Αλόννησο όταν ήταν νεογέννητη. Μετακόμισε στο νησί μόνιμα το 2003 κι έμεινε εκεί μέχρι που τελείωσε το σχολείο και γνώρισε τον άνδρα που θα έμελλε να γίνει ο δήμιός της. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της Καρολάιν για τα ισόβια

Ο πατέρας της είχε δηλώσει στην Daily Mail ότι η κόρη του «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής» και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβε να κάνει όσα είχε ονειρευτεί. 

Καρολάιν

Η Καρολάιν με την κόρη της Λυδία

Αντίθετα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρίσκεται στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της συζύγου του και κάνει τα πάντα για να μειώσει την ποινή του. 

Γλυκά Νερά: «Κοίμισε το παιδί στον καναπέ και ανέβηκε να σκοτώσει»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εργάζεται μέσα στις φυλακές, καθαρίζοντας σκάλες, με την ελπίδα να αποφυλακιστεί νωρίτερα. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθεί να μειώσει την ποινή του για τη δολοφονία της Καρολάιν

Κατά τη διάρκεια της δίκης μάλιστα ήταν ιδιαίτερα προκλητικός, εξοργίζοντας πολλές φορές και την έδρα του δικαστηρίου. Υποστήριξε ότι αγαπάει ακόμα την Καρολάιν, την οποία προσπάθησε να εμφανίσει ως συναισθηματικά και ψυχικά ασταθή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top