Πατέρας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πρέπει να υποφέρει

Ο συγκάτοικος του πιλότου στο κελί

Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του έχει επικαλεστεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο αίτημα που είχε υποβάλλει για να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ανησυχίες ότι φοβάται για τη ζωή του εξέφρασε μετά τη μεταγωγή του, μέσα από τις φυλακές Μαλανδρινού ο φονιάς της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις στη Daily Mail του πατέρα της άτυχης Καρολάιν που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εις βάρος μου»

«Φαίνεται ότι δεν είναι ικανοποιημένος στις νέες φυλακές και θέλει να επιστρέψει στον Κορυδαλλό, όπου θα νιώθει πιο ασφαλής. Πιστεύει ότι υπάρχει τουλάχιστον ένα, ίσως και περισσότερα συμβόλαια θανάτου σε βάρος του.», είπε ο πατέρας. 

«Εκτιμώ ότι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόταν πριν σκοτώσει την κόρη μου, είναι πρόθυμοι να τον κάνουν να σωπάσει, στην περίπτωση που προσπαθήσει να κάνει κάποιου είδους συμφωνία. Η δική μου αίσθηση είναι ότι πρέπει να υποφέρει κάποια χρόνια πριν “χτυπηθεί” και θα πρέπει να γίνει αργά», συμπλήρωσε. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για τη Νομική

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συγκατοικεί στο ίδιο κελί στις φυλακές Μαλανδρινού με ένα βαρυποινίτη. Φόβο για τη σωματική του ακεραιότητα εκφράζουν τόσο ο ίδιος, όσο κι ο δικηγόρος του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top