Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για τη Νομική

Αποκάλυψη Star: Τι ζήτησε την πρώτη ημέρα στις φυλακές Μαλενδρίνου

Πανελλήνιες θέλει να δώσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο δολοφόνος της Καρολάιν θέλει να περάσει στη Νομική Σχολή. Τι ζήτησε την πρώτη μέρα στις φυλακές Μαλενδρίνου. 

Στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται από χθες ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν στη φυλακή

Ο δολοφόνος της Καρολάιν θα βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των φυλακών για τον κορωνοϊό. Συνεπώς, μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο κελί και δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τους συγκρατούμενούς του.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι αυτά που ζήτησε ο 33χρονος από τη διεύθυνση των φυλακών. Το ένα είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό στο κελί του.

Το άλλο αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Σκοπός του είναι να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος είχε κάνει... πρακτική στη δίκη του, όπου είχε τον ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι η επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο πιλότος αφορά τις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλενδρίνου όπου κρατείται τώρα.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top