Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν στη φυλακή

«Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω», φώναζε ο δράστης

Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρίνου αποκάλυψε ο δικηγόρος του. Όπως είπε, στο παρελθόν αλλοδαπός κρατούμενος κινήθηκε κατά της ζωής του. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε δεχθεί και απειλές. Αυτό που θέλει είναι να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Να επιστρέψει με κάθε τρόπο στις φυλακές Κορυδαλλού, επιδιώκει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο δικηγόρος του, επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας και αποκάλυψε ότι είχε γίνει απόπειρα εναντίον του στο παρελθόν από συγκρατούμενό του. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον έπιασαν με κινητό και του έκοψαν τα μερoκάματα

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα o κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δεχθεί και απειλές όταν βρισκόταν στις φυλακές Μαλανδρίνου. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος Καρολάιν

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την Καρολάιν

«Χθες ολοκληρώθηκε ξαφνικά η μεταγωγή του. Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε, κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά», είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης και πρόσθεσε:

Γλυκά Νερά: «Να γίνει ψυχολογική εξέταση και στους γονείς του Μπάμπη»

«Πράγματι είχε γίνει περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άνθρωπο που κινήθηκε κατά της ζωής του. Μάλιστα, υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου και σχηματίστηκε και δικογραφία. Κινήθηκε κατά της ζωής του, αυτή ήταν η πρόθεσή του».

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας, είναι ένας ξένος»

Όπως περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης φώναζε «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top