Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τον έπιασαν με κινητό και του έκοψαν τα μερoκάματα

Άσκησε έφεση ο πιλότος

Έφεση στην πειθαρχική απόφαση που του σταματά τα μεροκάματα στη φυλακή έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πιάστηκε με κινητό τηλέφωνο μέσα στο κελί του. Το συμβούλιο των φυλακών αποφάσισε να του στερήσει το δικαίωμα να εργάζεται στην καντίνα των φυλακών για έξι μήνες. Ο πιλότος άσκησε έφεση που θα εκδικαστεί σήμερα.

Στέρηση εργασίας έξι μηνών αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 11,5 χρόνια για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και του σκύλου της. 

Γλυκά Νερά: «Να γίνει ψυχολογική εξέταση και στους γονείς του Μπάμπη»

Ο λόγος; Πιάστηκε με κινητό τηλέφωνο μέσα στο κελί του να κάνει βιντεοκλήση. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το κινητό το είχε για να επικοινωνεί με την οικογένειά του και ότι του το είχε αφήσει ένας άλλος κρατούμενος. 

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Ωστόσο η διοίκηση των φυλακών αποφάσισε να του στερήσει το δικαίωμα να εργάζεται στην καντίνα, όπου βοηθούσε με τις προμήθειες, για έξι μήνες. 

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας, είναι ένας ξένος»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άσκησε έφεση στην απόφαση, η οποία σύμφωνα με τον Alpha εκδικάζεται σήμερα. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στα μεροκάματα, καθώς όποιος εργάζεται μπορεί να αποφυλακιστεί πιο σύντομα από την ποινή που του έχει επιβληθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top