Γλυκά Νερά: «Να γίνει ψυχολογική εξέταση και στους γονείς του Μπάμπη»

«Καταπέλτης» η πραγματογνώμονας - Τι λέει για το ψυχολογικό προφίλ του

Στο «φως» ήρθε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για το προφίλ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία και παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Σε αυτήν, η πραγματογνώμονας αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος μπορεί να γίνει και μελλοντικά κακοποιητικός, ενώ συνιστά την ψυχολογική εξέταση και των γονιών του πιλότου.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας, είναι ένας ξένος»

«Καταπέλτης» είναι η πραγματογνώμονας που συνέταξε την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που κατατέθηκε στο δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Στις 12 σελίδες αναλύεται το προφίλ του από την ψυχίατρο Άλκηστη Ηγουμενάκη, η οποία είχε ορισθεί ως πραγματογνώμονας της οικογένειας της άτυχης Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Σε αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η σχέση του ζευγαριού ήταν άνιση και ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε έλλειψη ενσυναίσθησης στο μέγιστο στα όσα διέπραξε. Η ψυχίατρος, όμως, αναφέρει ότι ο δράστης θα γίνεται και μελλοντικά με ευκολία κακοποιητικός με διάφορους τρόπους: 

Άτομα σαν τον δράστη οργανώνουν ακόμα και μέσα στη φυλακή τα επόμενα βηματά τους, ώστε να φτάσουν στον σκοπό τους, ο οποίος στην περίπτωση του δράστη θα είναι να ελευθερωθεί σύντομα και να πάρει την κόρη του. Θα δείξει καλή συμπεριφορά στη φυλακή και πάντα θα δικαιολογεί εν μέρει την πράξη του, ενοχοποιώντας το θύμα.

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Γλυκά Νερά: «Να γίνει ψυχολογική εξέταση και στους γονείς του Μπάμπη»

Η ψχίατρος επισημαίνει, ακόμα, ότι με τη μητέρα του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε μια προβληματική συναισθηματική σχέση και κάνει μια σύσταση αυτή τη φορά για τους γονείς του: να γίνει ψυχολογική εξέταση από δύο ξεχωριστους εμπειρογνώμονες από δημόσια αρχή, πριν τη συνέχεια της επαφής τους με τη Λυδία.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Καρολάιν - Λυδία

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν είναι ο άνθρωπος που δε θέλει να βλέπει τους γονείς του και αντιδρά στο να συναντουν τη Λυδία, όπως ορίζει η δικαστική απόφαση 

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του στη Daily Mail: «Δεν μπορώ να ελέγξω το μίσος που τρέφω για τον γιο τους και ότι πιστεύουν ότι είναι αθώος και ότι καλύπτει κάποιον άλλον. Αν και έχει καταδικασθεί για φόνο εκ προμελέτης, είναι αδύνατο γι' αυτούς να ζητήσουν συγνώμη. Φαίνονται να είναι εξαιρετικά ανόητοι άνθρωποι. Πρέπει να δουν τι κάνει η παρουσία τους στη Σούζαν, αλλά και πάλι έρχονται», είχε πει.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top