Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

Αποκάλυψη Star: Το θέατρο του πιλότου στη μητέρα της μετά το έγκλημα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά εκ νέου στον πατέρα της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία και τα οικονομικά του ζευγαριού. Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε πώς ο συζυγοκτόνος έπαιζε θέατρο σε βάρος της Σούζαν, μετά τη δολοφονία της κόρης.

Μετά την έφεση που κατέθεσε χθες ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού απαντά  στον  πατέρα της Καρολάιν, μετά τις νέες δηλώσεις του για τη μικρή Λυδία στη βρετανική Daily Mail. 

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Γλυκά Νερά - δολοφονία Καρολάιν

H έφεση κατατέθηκε χθες απο τον συνήγορό του και αυτό σημαίνει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί και πάλι, αυτή τη φορά σε δεύτερο βαθμό. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της συνεντευξης του πατέρα της Καρολάιν. Μέσω του δικηγόρου του απαντά ότι δε θα υπάρξει δικαστική διαμάχη για τη μικρή Λυδία:

Προτεραιότητα έχει πάντα το παιδί. Δε θα υπάρξει καμία δικαστική διαμάχη για το συμφέρον της μικρής.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του πατέρα της άτυχης μητέρας για τα οικομικά του ζευγαριού και ότι ο 34χρονος συζυγοκτόνος "άρπαζε τα χρήματα" που έστελναν στην κόρη του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος απαντά: «Στα χρήματα που έμπαιναν από τους γονείς  της Καρολάιν στον κοινό λογαριασμό που είχα με τη γυναίκα μου είχε απόλυτη πρόσβαση και η ίδια».

Γλυκά Νερά - Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Το θέατρο στη Σούζαν λίγες μέρες μετά το έγκλημα

Εκτός από τον πατέρα της Καρολαίν οργισμένη με τον δολοφόνο της είναι και η μητέρα της.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψαν το θέατρο που έπαιζε απέναντί της μετά τη δολοφονία της κόρης της και λίγο πριν συλληφθεί.

Η Σούζαν ανησυχούσε για τον ίδιο και τη μικρή Λυδία. Ο πιλότος, για να θολώσει τα νερά, στις  24 Μαΐου, 13 ημέρες μετά το έγκλημα, έστελνε μέσω facebook στη Σουζαν βίντεο με τη Λυδία που κοιμάται.

Γλυκά Νερά -  Καρολάιν και Λυδία

Η ώρα ήταν 15.28  και η επικοινωνία τους είναι στα αγγλικά. Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
 
Σούζαν: Κοιμάται σαν την μαμά της. Ο Θεός να την ευλογεί.

Μπάμπης: Ακριβές αντίγραφο... 

Σούζαν: Είναι ακριβώς το ίδιο. Είναι καρμπόν. Εσύ πώς είσαι;

Μπάμπης: Η εταιρία καθαρισμού καθάρισε σήμερα το σπίτι. Πήγα από εκεί για λίγα λεπτά και πήρα τις φωτογραφίες μας και έφυγα. Κλαίω κάθε βράδυ στον ύπνο μου με το μωρό και το πρωί έχω τους δημοσιογράφους να με ρωτούν πώς νιώθω και βλακείες σαν και αυτό. 

Η Σούζαν απαντά να τους αγνοήσει. Αγνοεί, όμως, εκείνη την ώρα η ίδια ότι συνομιλεί με τον άνθρωπο που δολοφόνησε το παιδί της.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top