Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς

Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς στη βρετανική Daily Mail, ύστερα από την καταδίκη του δολοφόνου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Γλυκά Νερά: Καταθέτει έφεση ο Μπάμπης - Τι απαντά στους γονείς της Καρολάιν

Ο πατέρα της 20χρονης, συντετριμένος, αναφέρει στην εφημερίδα πως το μόνο που τον παρηγορεί, είναι πως ο δολοφόνος της κόρης του θα εκτίσει την ποινή του σε μία από τις χειρότερες φυλακές: αυτές του Κορυδαλλού. «Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόποι και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια, δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θα αλλάξω το επώνυμο της μικρής Λυδίας»

Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία θα αλλάξει επώνυμο. Δε θα τη δει ποτέ ο Μπάμπης»

Η μικρή Λυδία, είναι η μόνη παρηγοριά για τον 79χρονο Ντέιβιντ Κράουτς και την 58χρονη σύζυγό του, Σούζαν, που έχουν αναλάβει να την μεγαλώσουν στην Αλόννησο. «Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω επίσης να μην ξαναδεί την κόρη του», σημειώνει ο πατέρας.

Ο ίδιος ωστόσο εξηγεί πως φοβάται τη στιγμή που η Λυδία θα ρωτήσει για τον θάνατο της μητέρας της. «Κάποια μέρα η Λυδία θα ρωτήσει πού είναι η μητέρα της. Αυτή τη μέρα φοβάμαι. Πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια και δεν πρόκειται τα μισόλογα να βοηθήσουν. Κάποια μέρα θα ανακαλύψει τη γυμνή αλήθεια κι είναι καλύτερο να τη μάθει ολόκληρη από τους παππούδες της που την αγαπούν, παρά τμηματικά», λέει στη βρετανική εφημερίδα.

«Η ομοιότητα με την Καρολάιν είναι απίστευτη»

Για την μικρή Λυδία συμπλήρωσε: «Όταν την βλέπω να τρέχει γύρω απ’ το σπίτι ταξιδεύω 20 χρόνια πίσω», λέει. «Ήταν η εποχή που η Καρολάιν άρχιζε να διεκδικεί την ανεξαρτησία της, ένα δυναμικό κοριτσάκι που γνώριζε πάντα τι ήθελε, αλλά ήταν τόσο γλυκιά. Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη: ένα όμορφο πρόσωπο με τα μεγαλύτερα μαύρα μάτια που έχω δει, που τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, όπως κι η Καρολάιν από τη δική της».

«Η Σούζαν δεν μιλά καθόλου για τον θάνατο της Καρολάιν»

Η Λυδία φλυαρεί ασταμάτητα. Κοιμάται στο παλιό δωμάτιο της Καρολάιν, στο κρεβάτι της μητέρα της, αλλά αρνείται να περάσει τις νύχτες μόνη της κι έτσι η γιαγιά της, Σούζαν, κοιμάται μαζί της. Η Σούζαν υποφέρει από κατάθλιψη και δεν μιλά καθόλου για τον θάνατο της Καρολάιν. Όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στη φροντίδα της εγγονής της, το καθημερινό μπάνιο, η ώρα του φαγητού, οι συζητήσεις μαζί της είναι που την κρατούν στη ζωή.

«Φοβάμαι ότι η Σούζαν που γνώριζα επί σχεδόν 30 χρόνια έχει χαθεί. Η Καρολάιν ήταν ό,τι σημαντικότερο στη ζωή της», λέει ο Ντέιβιντ.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος άρπαζε τα χρήματα που στέλναμε στην Καρολάιν»

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τέλος ο πατέρας της Καρολάιν μιλώντας στη Daily Mail, δηλώνει εξοργισμένος με το γεγονός ότι ο Αναγνωστόπουλοε της έπαιρνε τα 1.000 ευρώ που της έστελνε ο Ντέιβιντ και η Σούζαν τακτικά. «Φαίνεται ότι ο Μπάμπης δεν άφηνε την Καρολάιν να έχει χρήματα, ούτε για τροφή για τα κατοικίδια, ούτε καν χαρτζιλίκι'».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top