Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Θα φροντίσουμε να μη συναντηθεί ποτέ με τη Λυδία»

Για την πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τον βαρύ πέλεκυ του δικαστηρίου μιλά στο Star ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καταδικάστηκε χθες σε ισόβια ποινή κάθειρξης για τη δολοφονία της Καρολάιν συν 11 έτη και 6 μήνες για τα υπόλοιπα αδικήματα που διέπραξε -θανάτωση ζώου συντροφιάς, ψευδής κατάθεση στις αρχές. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως υπάρχει δικαίωση με την ποινή του γυναικοκτόνου αλλά και πως αυτή ήταν «μονόδρομος». 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της Καρολάιν για τα ισόβια

«Υπεβλήθη η εσχάτη των ποινών τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και για τη θανάτωση του ζώου, πιστεύω όμως ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση. Η προσωπικότητα του κατηγορουμένου οδήγησε το δικαστήριο σε μονόδρομο. Νόμιζε ότι θα συνεχίσει το θέατρο, το δικαστήριο όμως δεν είναι κοινή γνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Όπως αποκάλυψε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ώρα της ανακοίνωσης της ποινής τους ήταν ατάραχος, παγερός και γενικότερα έδειξε «μηδέν αντιδράσεις». 

Η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο της Καρολάιν υπερασπίζεται τον Μπάμπη

Ωστόσο, είναι σίγουρο πως ο δολοφόνος της Καρολάιν δε θα παραμείνει στη φυλακή για 27 χρόνια. Ο κύριος Χαρμάνης εξήγησε πως αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκηθεί έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια. Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιθυμία του Αναγνωστόπουλου να δει την κόρη του όταν πια αποφυλακιστεί. «Θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό», σχολίασε ο κύριος Χαρμάνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top