Η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο της Καρολάιν υπερασπίζεται τον Μπάμπη

Ζητούσε θανατική ποινή και τώρα είναι μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τη δική του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Εδώ και αρκετές μέρες όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η μόνη μάρτυρας που έχει σταθεί στην πλευρά του καθ’ ομολογία δολοφόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τη γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στην κηδεία της Καρολάιν, πριν από έναν χρόνο.

Τότε, ο σύζυγος της κοπέλας δεν είχε ομολογήσει ακόμη τον φόνο, και η γυναίκα στον λόγο της ζητούσε θανατική ποινή για τους «ληστές» που σκότωσαν το 20χρονο κορίτσι. 

Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Ο ίδιος έχει καταδικάσει τον εαυτό του»

Πλέον, όμως, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη καθώς έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο, κάτι που δεν έχουν κάνει ούτε καν οι γονείς του, οι οποίοι ήταν απόντες από την ακροαματική διαδικασία. 

Η συγκεκριμένη μάρτυρας προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του πιλότου, και συγκεκριμένα είχε στενές επαφές με τη μητέρα του. Στην κατάθεση της μίλησε με καλά λόγια για τον Μπάμπη και τη σχέση του με τους γονείς του, τους οποίους γνωρίζει από την Αλόννησο. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν θα τον ξυλοφόρτωνε. Την ακινητοποίησε στον ύπνο»

Η απόφαση για την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την ποινή που θα εκτίσει αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. 

Τι κατέθεσε στο δικαστήριο η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν

Η γυναίκα, που είχε εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν, ζητώντας θανατική ποινή για τους δράστες, κατέθεσε για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και για τους γονείς του κατηγορούμενου, με τους οποίους γνωρίζεται.

«Ήταν η κατεξοχήν ήσυχη, με κοινωνική ενσυναίσθηση, οικογένεια. Γνωρίζω τον Μπάμπη από 4 ετών. Βρίσκομαι ακόμη με τη μητέρα του. Μετά τα 13-14 χρόνια του, έπαψα να τον βλέπω», είπε η μάρτυρας.

Γλυκά Νερά: «Κοίμισε το παιδί στον καναπέ και ανέβηκε να σκοτώσει»

Η ίδια χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «ευγενικό, ήσυχο, με πολύ καλούς τρόπους και έξυπνο παιδί», λέγοντας πως πρόκειται για «παιδί με πρωτότυπη σκέψη, που το πρόσεχες».

Απαντώντας στο γιατί δεν ήρθαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη του, η μάρτυρας είπε: «Κυρίως για να κρατήσουν σχέση με το παιδάκι (τη Λυδία). Νομίζω, κατά την άποψή μου, ότι γι΄ αυτό δεν ήρθαν».

Έγινε μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο - Νέες φωτογραφίες

Σύμφωνα με την ίδια, έχουν πολύ άσχημες εμπειρίες με τους δημοσιογράφους οι γονείς του «και έχουν τρομοκρατηθεί οι άνθρωποι, ακόμη και στην Αλόννησο».

Για τον Μπάμπη είπε πως, από τα 14 έτη του και μετά, γνωρίζει για τον ίδιο από διηγήσεις της μητέρας του, καθώς δεν τον έβλεπε. Έως τότε έκανε πολύ παρέα και έπαιζε με τον γιο της.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε «τραγικό» το συμβάν και για τις δύο οικογένειες, ενώ μιλώντας για τον Μπάμπη και την Καρολάιν είπε: «Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν μικρό το κορίτσι. Παντρεύτηκαν όταν τελείωσε το σχολείο. Μετά έμαθα ότι έκαναν μωρό. Δεν τους είχα δει ως ζευγάρι, ποτέ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top