Έγινε μνημόσυνο για την Καρολάιν στην Αλόννησο - Νέες φωτογραφίες

Σε άθλια κατάσταση οι γονείς της Καρολάιν λόγω της δίκης του Μπάμπη

Οι γονείς της Καρολάιν παραμένουν στην Αλόννησο έχοντας στην αγκαλιά τους τη μικρή Λυδία, ενώ στην Αθήνα είναι σε εξέλιξη η δίκη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πριν από λίγες μέρες, τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν για τον έναν χρόνο από τη δολοφονία της, σαν σήμερα στις 11 Μαΐου του 2021. Στο μεταξύ το Star φέρνει στο φως νέες φωτογραφίες από τη ζωή της άτυχης κοπέλας. 

Ο Μπάμπης περιγράφει τον πνιγμό: «Πήρα το μαξιλάρι - Νόμιζα ότι λιποθύμησε»

Οι φωτογραφίες που αποκάλυψε σήμερα το Star βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές, φαίνεται η Καρολάιν σε ευτυχισμένες στιγμές να χαμογελά στον φωτογραφικό φακό. Είναι φωτογραφίες από εξόδους, από ταξίδια και από το γάμο τους, τις οποίες τράβηξαν οι καλεσμένοι. 

Η σημερινή ημέρα για τους γονείς της Καρολάιν είναι η πιο δύσκολη ημέρα καθώς σαν σήμερα έχασαν την κόρη τους, χωρίς να γνωρίζουν ακόμα ότι την σκότωσε ο σύζυγός της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Καρολάιν τελέστηκε το Σάββατο στην Αλόννησο, χωρίς την παρουσία της μητέρας τους Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Η μητέρα της Καρολάιν ήθελε να γίνει εκείνη την ημέρα αντί για σήμερα, προκειμένου να αποφύγει τη δημοσιότητα. 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί έβαλε το μωρό πάνω στο πτώμα της Καρολάιν

Ο ιερέας μιλώντας στο Star λέει χαρακτηριστικά: «Το είχε μεγάλη ανάγκη η Σούζαν. Δεν  είναι καλά ψυχολογικά αυτό το διάστημα λόγω της δίκης. Ήθελε να γίνει νωρίτερα η δέηση για να μην έχει πολύ κόσμο».

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top