Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν θα τον ξυλοφόρτωνε. Την ακινητοποίησε στον ύπνο»

«Ο θάνατος δεν προήλθε από μαξιλάρι, αλλά από τα βρόμικα χέρια του»

Η άφιξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στα δικαστήρια/ Βίντεο star.gr

Καταπέλτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αγορεύοντας στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Προηγήθηκε η πρόταση της εισαγγελέως για ενοχή του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Ο κατηγορούμενος είναι πολυτάλαντος, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Χάσαμε έναν πανάξιο διευθυντή Εθνικού θεάτρου», είπε ειρωνικά ο κ. Χαρμάνης. «Δε δίνω καμία σημασία στα όσα είπε, παρά μόνο στα ευρήματα». 

Γλυκά Νερά: «Κοίμισε το παιδί στον καναπέ και ανέβηκε να σκοτώσει»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν δήλωσε πως ακόμη αναζητά το κίνητρο για τη δολοφονία της 20χρονης, και ότι δε στέκει ότι ο γυναικοκτόνος «ανησύχησε για το παιδί του». 

«Τα μισά Ελληνόπουλα θα ήταν ορφανά, αν αυτός ήταν ο λόγος που έφτασε στον φόνο, ότι δηλαδή φοβήθηκε μην πέσει το παιδί». 

«Η Καρολάιν θα τον ξυλοφόρτωνε... Την ακινητοποίησε στον ύπνο»

Χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ως έναν από τους πλέον αναξιόπιστους κατηγορούμενους, ενώ επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι η Καρολάιν ήξερε πολεμικές τέχνες και θα μπορούσε να αμυνθεί αν δεν κοιμόταν: «Το έκανε για να ικανοποιήσει την εικόνα του, το εγώ του. Γι' αυτό ανέβηκε 4.05 και την ακινητοποίησε. Δεν πήγε για να ζητήσει συγγνώμη. Το να ξυπνάς κάποιον στον ύπνο, για όσους έχουν πάει στρατό ξέρουν ότι είναι καψώνι. Δεν την πάλευε στα ίσια. Θα τον ξυλοφόρτωνε.... Την ακινητοποίησε στον ύπνο». 

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν μίλησε για ενέργειες συγκάλυψης που δεν έχουν ξαναγίνει και είπε πως ο δολοφόνος πίστευε ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα. «Δεν ήταν ερασιτεχνικά ( όσα έκανε). Και έναν ληστή να προσλάμβανε δε θα τα έκανε έτσι, όπως έστησε το σκηνικό. Η τεχνολογία τον πρόδωσε. Όλα έγιναν πολύ συνειδητά. Ο θάνατος δεν προήλθε από μαξιλάρι, αλλά από τα χέρια του, αυτά τα βρώμικα χέρια του».

Γλυκά Νερά: «Ψυχρός, χωρίς συναίσθημα», λέει η Εισαγγελέας για τον πιλότο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε κατά τη διάρκεια της δίκης πως όταν βγει από τη φυλακή θα μιλήσει στο παιδί του: «Εύχομαι να το σκεφτεί καλά και να μην το κάνει ποτέ για να μη δημιουργήσει κι άλλα τραύματα», είπε ο κ. Χαρμάνης. 

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στη μητέρα της Καρολάιν, η οποία είναι τόσο καταρρακωμένη ψυχολογικά που δεν μπορούσε να έρθει στη δίκη. «Τόσο αξιοπρεπής είναι η Σούζαν που δεν ήρθε εδώ .... Στο έκανε εύκολο, η απουσία της», είπε απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Γιατί έβαλε το μωρό πάνω στο πτώμα της Καρολάιν

«Η πεθερά ήταν χορηγός. Είχε οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ τον μήνα. Εισέπραξε 2.000 ευρώ για το φέρετρο. Καμία ενσυναίσθηση δεν έχει για την πεθερά του, που πραγματικά τον λάτρευε». 

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο η δικηγόρος που εκπροσωπεί τον σκύλο που δολοφονήθηκε, μέσω του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα, η οποία είπε πως όταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγει από τη φυλακή θα γίνει προσπάθεια να μην έχει ποτέ ξανά ζώο στην κατοχή του, καθώς είναι επικίνδυνος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top