Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της Καρολάιν για τα ισόβια

Αποκάλυψη Star: Τι έλεγε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη δολοφονία

Τα μηνύματα που έστελνε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στους φίλους του, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν, όταν άκουσαν την ποινή για στον πιλότο. Ο 34χρονος είχε καταφέρει να τους ξεγελάσει όλους, μετά τη στυγερή δολοφονία στα Γλυκά Νέρα. Το θέατρο και τα μηνύματα που έστελνε σε φίλους και συγγενείς, όταν του έλεγαν να μην ακούσει τις... κακές φήμες που τον ήθελαν δολοφόνο.

Ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Ισόβια προτείνει η Εισαγγελέας

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και 11,5 χρόνια χωρίς ελαφρυντικά είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της Καρολάιν, του σκύλου της, Ρόξυ και για το «θέατρο» που έπαιζε επί 37 ημέρες, παραπλανώντας τις Αρχές, αλλά και τους γονεις της άτυχης κοπέλας.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των ποινών στον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών ήρθε και η πρώτη αντίδραση από τους γονείς της κοπέλας. Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της μητέρας και του πατέρα της Καρολάιν, μίλησε στο TheNewspaper.gr μεταφέροντας την αντίδραση των γονιών της 20χρονης για τη δικαστική απόφαση κατά του 33χρονου πιλότο.

«Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Καρολάιν δε γυρίζει πίσω. Ο πόνος μας παραμένει», λέει η οικογένεια της Καρολάιν για τα ισόβια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και Καρολάιν Κράουτς

Γλυκά Νερά: Τι έλεγε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά τη δολοφονία 

Την ίδια ώρα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου φέρνουν στο φως για πρώτη φορά τα μηνύματα που έστελνε ο πιλότος σε συγγενείς, φίλους και γνωστούς, μετά το έγκλημα και πριν αποκαλυφθεί ότι εκείνος είναι ο ένοχος. 

Λίγες ώρες μετά τη στυγερή γυναικοκτονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος λάμβανε μηνύματα αγάπης και συμπεράστασης από ανθρώπους του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντός του. 

δολοφονία Καρολάιν

Ο ίδιος, την επόμενη κιόλας ημέρα από τη δολοφονία, ευχαριστούσε τον κόσμο. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις, όμως, που έδινε στους φίλους του όταν του έλεγαν να μη δίνει σημασία στα δημοσιεύματα ότι αυτός ειναι ο ένοχος. 

Μήνυμα Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε φίλο του στις 25/05/21: «Φίλε δεν υπάρχει δικαίωση για μένα, όταν τους πιάσουν η δικαίωση θα είναι για τη γυναίκα μου. Για εμένα  οτι  και να γράψουν ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου, κανείς δεν ξέρει τι έχω περάσει».

Μήνυμα Μπ.Αναγνωστόπουλου σε φίλη του στις 25/05/21: «Έτσι είναι ο κόσμος, ψάχνει αφορμές για να βγάλει την κακία μέσα από την ψυχή του. Στην μικρή στηρίζομαι και προσπαθώ να την κρατάω χαρούμενη όσο  γινεται, τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top