Πατέρας Καρολάιν: «Η Λυδία θα αλλάξει επώνυμο. Δε θα τη δει ποτέ ο Μπάμπης»

Πιστεύει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δε θα επιβιώσει στη φυλακή

Ικανοποιημένη δηλώνει η οικογένεια  της Καρολάιν από την απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν δηλώνει ικανοποιημένη από την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, όμως η απέραντη θλίψη παραμένει. «Πολλοί πιστεύουν πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα», δηλώνει ο πατέρας της, ενώ λέει πως θα φροντίσει η εγγονή του να μην ξαναδεί ποτέ τον μπαμπά της. 

Ο πατέρας της Καρολάιν, ο οποίος έχει βρετανική καταγωγή, μίλησε στη Daily Mail, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της Καρολάιν για τα ισόβια

«Όσα χρόνια και αν περάσει στη φυλακή, η Καρολάιν δε θα έρθει πίσω. Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του», είπε στην Daily Mail ο 79χρονος πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν.

Καρολάιν και Μπάμπης

Επίσης, δήλωσε ικανοποιημένος με το γεγονός πως ο δολοφόνος της κόρης του θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, που είναι η «σκληρότερη φυλακή της Ελλάδα». 

«Πολλοί πιστεύουν πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αθανάσιου Χαρμάνη μετά την απόφαση του δικαστηρίου - βίντεο star.gr

«Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», δήλωσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή o Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν σκοπεύουν να αλλάξουν το επώνυμο της εγγονής τους, Λυδίας, «ώστε να μη συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα. Θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ στη ζωή της», καταλήγει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top