«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας, είναι ένας ξένος»

O δικηγορος της οικογένειας της Καρολάιν αποκαλύπτει

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ποτέ το δολοφόνο της να δει την κόρη τους Λυδία. 

Γλυκά Νερά: Καταθέτει έφεση ο Μπάμπης - Τι απαντά στους γονείς της Καρολάιν

«Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε στον ΣΚΑΙ ο κ. Χαρμάνης. 

Γλυκά Νερά: Η πρώτη αντίδραση των γονιών της Καρολάιν για τα ισόβια

«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης. «Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία» ξεκαθάρισε. 

Πατέρας Καρολάιν: Τρέμω την ημέρα που η Λυδία θα ρωτήσει για τη μητέρα της

Συντετριμμένοι δήλωσαν οι γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς σε συνέντευξή τους στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης.

Γλυκά Νερά: Νέα απάντηση του Μπάμπη στον πατέρα της Καρολάιν για τη Λυδία

«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο πατέρας της Ντέιβιντ Κράουτς.

«Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόπου και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης», αναφέρει.

«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχει πια καμία σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω, επίσης, να μην ξαναδεί την κόρη του», λέει ο συντετριμμένος πατέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top