Θέμης Αδαμαντίδης: Η έκκληση της Βαρβάρας Κίρκη

Τι ζητά η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή που τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Η Βαρβάρα Κίρκη, η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη, έκανε έκκληση στους μάρτυρες του ξυλοδαρμού της να μιλήσουν. Η δίκη του τραγουδιστή πήρε αναβολή για τις 14 Ιουλίου. Ισχυρίστηκε ότι την κακοποιούσε συνεχώς, λόγω της ζήλιας του.

Αναβολή για τις 14 Ιουλίου πήρε χθες η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη. 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δε με άφηνε να μπω»

Η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έκανε έκκληση σε όσους ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό της να μιλήσουν. 

Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη

«Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1:30 τα ξημερώματα. Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στην πρώην σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώην σύζυγο του Θέμη…», είπε η Βαρβάρα Κίρκη.

«Δεν έφυγα γιατί τον αγαπώ» - Τα δάκρυα της Κίρκη για τον Αδαμαντίδη

Χθες η ίδια κλαίγοντας είχε πει στην ίδια εκπομπή ότι ο τραγουδιστής την είχε χτυπήσει ξανά στο παρελθόν, καθώς, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, τη ζήλευε παθολογικά. 

Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον Αλέξη Κούγια

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη - «Πρόκειται για προβληματική υπόθεση»

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε και ξεκαθάρισε ότι δε θέλει χρήματα από τον Θέμη Αδαμαντίδη.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top