Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη - «Πρόκειται για προβληματική υπόθεση»

«Πυρά» Κούγια κατά της Βαρβάρας Κίρκη και την καταγγελία της

Η άφιξη του Θέμη Αδαμαντίδη στα δικαστήρια/ Βίντεο star.gr, Ανέστης Συμεωνίδης 

Αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη για τις 14 Ιουλίου. Ο τραγουδιστής δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του. 

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Συγκεκριμένα ο κ. Αδαμαντίδης κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Ο τραγουδιστής προσήλθε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια.

Η Βαρβάρα Κίρκη δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο ούτε ο δικηγόρος της, κ. Λύτρας. Ζήτησαν αναβολή της δίκης μέσω συνεργατών τους, ώστε να εξεταστεί απο ιατροδικαστή η καταγγέλουσα. «Χωρίς Ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορεί να προχωρήσει η δική» τόνισε δικηγόρος της καταγγέλουσας. 

«Πυρά» Κούγια κατά της Βαρβάρας Κίρκη: «Η κυρία δεν έχει πάει ακόμα σε ιατροδικαστή» 

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως είναι πρόσχημα ότι θα πήγαινε σήμερα να εξεταστεί από ιατροδικαστή η Βαρβάρα Κίρκη. Τόνισε πως «θα προλάβαινε να έρθει αν είχε πάει για εξέταση». «Δε συναινούμε. Επιθυμούμε την πρόοδο της δικής διακαώς, για να τελειώνει σήμερα επιθυμούμε. Έχουν δημοσιευθεί ψεύτικες φωτογραφίες που αφορούν σε άλλη υπόθεση», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας. 

«Η κυρία φέρεται να έχει μηνύσει τον κύριο Αδαμαντίδη, δήθεν ότι της τράβηξε τα μαλλιά και τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στον γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν (ιατροδικαστή), επίσης δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία τίποτα που να επαληθεύει αυτά τα οποία ισχυρίζεται. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Για αυτόν τον λόγο επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη και καθώς συνδέεται με κωμικές δικαιολογίες που αφορούν στην παθούσα ότι σήμερα θα πήγαινε δήθεν στον ιατροδικαστή. Δεν ήρθε ακόμη η πρώτη (συντροφος) με την οποία έχει παιδιά ηλικίας άνω των 35 ετών και όμως ήρθε ένας από τους γιους του από αυτόν τον γάμο. Όπως  θα έχετε δει και στο διαδίκτυο η συγκεκριμένη κυρία (Κίρκη ) η οποία ισχυρίζεται ότι είναι σύντροφός του, ήταν μία πρόσκαιρη σχέση η οποία επιδιώκει από την πλευρά της να εμφανίζεται ως σοβαρή σχέση και κακώς απεδόθη το αδίκημα ενδο-οικογενειακής βίας, απλά ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του», επεσήμανε ο δικηγόρος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναβολή της δίκης

Από την πλευρά του, ο τραγουδιστής ισχυρίζεται ότι με όλα όσα ακούγονται για το όνομά του «παθαίνει ζημιά στη δουλειά του».

«Δεν έφυγα γιατί τον αγαπώ» - Τα δάκρυα της Κίρκη για τον Αδαμαντίδη

Στο δικαστήριο ήρθαν φίλοι και συνεργάτες του τραγουδιστή, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον καλλιτέχνη. Στο πλευρό του και δύο από τους γιους του, καθώς και πρώην σύντροφός του.

αδαμαντίδης κούγιας

Χαμογελαστός έφτασε στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί το Σάββατο μετά από κατηγορία πρώην συντρόφου του πως την έβρισε και άρχισε να τη χτυπά την περασμένη Παρασκευή, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφός του τον εκβιάζει.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη έξω από χαρτοπαικτική λέσχη και το Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή της δίκης του.

Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του, ούτε στα 100 μέτρα και του απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί από την πλευρά του την πρώην σύντροφό του για εκβιασμό. 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top