Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Τι λέει ο ίδιος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Σήμερα δικάζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του. Η γυναίκα τον κατηγορεί ότι την έβρισε και άρχισε να τη χτυπά την περασμένη Παρασκευή έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι η πρώην σύντροφός του τον εκβιάζει.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα δικαστεί σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη το Σάββατο για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση. 

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη έξω από χαρτοπαικτική λέσχη και το Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου ζήτησε και πήρε τριήμερη αναβολή της δίκης του. 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Θέμης Αδαμαντίδης

Αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του, ούτε στα 100 μέτρα και του απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. 

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή, κατήγγειλε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ εκείνος βρισκόταν σε χαρτοπαικτική λέσχη στην Άνω Γλυφάδα, τον περίμενε επί δύο ώρες μέσα στο αυτοκίνητο. 

Θέμης Αδαμαντίδης σύλληψη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και κατηγορεί από την πλευρά του την πρώην σύντροφό του για εκβιασμό

Κάποια στιγμή βγήκε έξω για να μιλήσει στο τηλέφωνό της και τότε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο τραγουδιστής βγήκε έξαλλος από τη λέσχη κι άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπάει. 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε και με απείλησε», λέει η σύντροφός του

«Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω“. Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», ανέφερε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι και κατά το παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Αδαμαντίδης: Μηνύει για κλοπή τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Σε βίντεο μάλιστα ντοκουμέντο, που πρόβαλε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φαίνεται ο τραγουδιστής να κλωτσάει την πρώην σύντροφό του. Υπάρχουν επίσης φωτογραφίες με σημάδια στο πρόσωπο της γυναίκας από προηγούμενο ξυλοδαρμό της. 

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ.

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

«Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξη Κούγιας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top