Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Θέμης Αδαμαντίδης

Πριν από λίγο, ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στην Εισαγγελία Αθηνών

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, πριν από λίγο ο Θέμης Αδαμαντίδης. Σύμφωνα με την εισήγηση της Εισαγγελίας, ο γνωστός τραγουδιστής απαγορεύεται να πλησιάσει τη σύντροφο του. Η επικοινωνία θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των δικηγόρων. 

«Ευχαριστώ πολύ παιιδιά! Θα τα πούμε τη Δευτέρα. Ξέρω ότι είναι βαριές κατηγορίες, αλλά δεν έχω καμία σχέση» ειπε βγαινοντας o τραγουδιστής. 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα, ο Θέμης Αδαμαντίδης έφτασε στον εισαγγελέα, μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η σύντροφος του για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής, που πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τους δημοσιογράφους, όσο οδηγούνταν στον εισαγγελέα. 

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε και με απείλησε», λέει η σύντροφός του

«Βρε καλώς τα παιδάκια… Τι κάνετε παιδάκια;» είπε αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου «πώς ήταν το βράδυ σας στα κρατητήρια», ο τραγουδιστής απάντησε «όπως ήταν το δικό σας και καλύτερο. Άντε πηγαίντε σπίτια σας τώρα».

Δείτε φωτογραφίες:

Στον εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Στον εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Στον εισαγγελέα ο Θέμης Αδαμαντίδης

Τι υποστηρίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης

Μέχρι στιγμής, ο γνωστός τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες, ενώ έχει υποβάλλει μήνυση κατά της συντρόφου του για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, και αυτοδικία γιατί υποστηρίζει πως του πήρε τα κλειδιά του σπιτιού, μπήκε μέσα και έκλεψε 7.000 ευρώ, όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Τι υποστηρίζει η σύντοφος του

«Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος, μέσα στο αυτοκίνητο του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο τραγουδιστής βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παίγνια. Εγώ για περίπου δύο ώρες ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο και τον περίμενα. Κάποια στιγμή, στη 1:30 βγήκα από το αυτοκίνητο και ενώ βρισκόμουν ακριβώς απ' έξω μίλησα στο κινητό μου στην εφαρμογή Messenger. Εκείνος, μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία» υποστήριξε, μεταξύ άλλων, η σύντροφος του στην κατάθεση της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top