«Δεν έφυγα γιατί τον αγαπώ» - Τα δάκρυα της Κίρκη για τον Αδαμαντίδη

«Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε. Δε θέλω να αποκομίσω χρήματα»

Η Βαρβάρα Κίρκη μίλησε για τη σχέση της με τον Θέμη Αδαμαντίδη. Παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος που έμεινε τόσο καιρό με τον τραγουδιστή, αλλά τον αγαπούσε. Σύμφωνα με την ίδια, τη ζήλευε παθολογικά και γι' αυτό ήταν βίαιος.

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του

Για τη σχέση της με τον Θέμη Αδαμαντίδη μίλησε η Βαρβάρα Κίρκη, αποκαλύπτοντας πως ήταν βίαιος τον ενάμιση χρόνο που ήταν ζευγάρι. Προσπάθησε, μάλιστα, να εξηγήσει γιατί ανεχόταν αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά, λέγοντας ότι ήταν πολύ ερωτευμένη με τον τραγουδιστή. 

Βαρβάρα Κίρκη

Η Βαρβάρα Κίρκη, πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη 

«Με τον Θέμη ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο. Συνέχεια με χτύπαγε, από ζήλεια, είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε συνέχεια, προσπάθησα, ήμουν συνέχεια δίπλα του. Αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα. Τον αγαπάω!», είπε αρχικά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε και με απείλησε», λέει η σύντροφός του

Ισχυρίστηκε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και σωματικά και παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος της που ανεχόταν αυτή τη συμπεριφορά από τον τραγουδιστή. 

Βαρβάρα Κίρκη 1

Η Βαρβάρα Κίρκη ισχυρίστηκε ότι αγάπησε τον Θέμη Αδαμαντίδη και γι' αυτό ανεχόταν τη βίαιη συμπεριφορά του

«Αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά, ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχει παράνοιες, ότι φλέρταρα με όλο τον κόσμο, δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ήταν λάθος μου που τα ανεχόμουν, αλλά τον αγάπησα. Όλοι μου έλεγαν να φύγω», είπε και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Θέμη Αδαμαντίδη ότι τα κάνει όλα αυτά για να αποκομίσει χρήματα. 

Αδαμαντίδης: Μηνύει για κλοπή τη γυναίκα που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

«Δε θέλω λεφτά από τον Θέμη. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχαμε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Ίσως τον αγάπησα περισσότερο απ’ ότι μ’ αγάπησε αυτός. Με ζήλευε παθολογικά, αλλά όλα έχουν ένα όριο», τόνισε.

Βαρβάρα Κίρκη: Ποια είναι η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οικονομία αλλά και αισθητικός. Το μόντελινγκ ήταν εκείνο που την κέρδισε τελικά. 

Βαρβάρα Κίρκη 2

Η Βαρβάρα Κίρκη υποστήριξε ότι δεν επιδιώκει να πάρει χρήματα από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσαν τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» του Χρήστου Φερεντίνου κι έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του High TV.

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Εκτός από τη δουλειά της, η Βαρβάρα Κίρκη έχει απασχολήσει τα Μέσα και με την προσωπική της ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 είχε υπάρξει σύντροφος του Παντελή Παντελίδη για έναν χρόνο, ενώ το 2014 είχε σχέση και με τον Ηλία Κασιδιάρη, όταν εκείνος ήταν βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει για τον λαϊκό τραγουδιστή: «Ο Θέμης είναι σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Μένουμε μαζί και είμαστε παντού μαζί, στις συναυλίες, στο μαγαζί και οπουδήποτε αλλού. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top