Θέμης Αδαμαντίδης: «Πήρε τα κλειδιά από το σπίτι και δε με άφηνε να μπω»

Γιατί μήνυσε ο τραγουδιστής τη Βαρβάρα Κίρκη - Τι απαντά ο Λύτρας στο Star

Για τις 14 Ιουλίου αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μόλις συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή κατέθεσε μήνυση κατά της Βαρβάρας Κίρκη. Τι απαντά στο Star ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας. 

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη - «Πρόκειται για προβληματική υπόθεση»

Τον λόγο που ο Θέμης Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση κατά της συντρόφου του την περασμένη Παρασκευή, λίγο μετά την καταγγελία για κακοποίηση, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, ο γνωστός τραγουδιστής μήνυσε τη Βαρβάρα Κίρκη για κλοπή και για παρεμπόδιση να μπει στο σπίτι του.

«Δεν έφυγα γιατί τον αγαπώ» - Τα δάκρυα της Κίρκη για τον Αδαμαντίδη

Θέμης Αδαμαντίδης - Αλέξης Κούγιας

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια

Η μήνυση κατατέθηκε από τον ίδιο μόλις συνελήφθη  το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και τον ενημέρωσαν για τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη. «Αρνούμαι από άκρο σε άκρο τις κατηγορίες εναντίον μου», ανέφερε χαρακτηρισιτκά ο τραγουδιστής και κατέθεσε τα εξής στους αστυνομικούς:

Μου έχει στερήσει  την είσοδό μου στο σπίτι δικής μου ιδιοκτησίας  επί της οδού ..., κατακρατώντας παράνομα τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού. Θέλω να δηλώσω ότι προ δέκα ημερών περίπου της είχα εμπιστευθεί προς φύλαξη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Χθες ζήτησα από την ίδια ένα μέρος του αναφερόμενου ποσού για να καλύψω τις ανάγκες μου, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κανένα μέρος αυτού από την ίδια. 

Στη συνέχεια της μήνυσής του ανέφερε και τους λόγους που ο ίδιος πιστεύει ότι τον κατήγγειλε η Βαρβάρα Κίρκη.  

«Η εγκαλούσα έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου, να με διασύρει επαγγελματικά και να αποσπάσει από εμένα χρηματικό όφελος, τη στιγμή που υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο επιβεβαιώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα που επικαλείται, ευρισκόμουν σε άλλη τοποθεσία», αναφέρει στη μήνυση για τη βραδιά του περιστατικού.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Με κλώτσησε και με απείλησε», λέει η σύντροφός του

Από την πλευρά της, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή της δήλωσε ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του τραγουδιστή, ενω πρότεινε ως μάρτυρες τρεις υπαλλήλους σε καταστηματα τυχερών παιχνιδίων, που έχουν δει, όπως ισχυρίζεται, πολλές φορές περισταικά σωματικής βίας σε βάρος της απο τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και τη μητέρα της.

Βαρβάρα Κίρκη

Λύτρας στο Star: «Αστεία όσα ακούγονται για το βίντεο»

Ο συνήγορος του δημοφιλούς τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίζεται πως βίντεο και φωτογραφίες στα οποία η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή φαίνεται χτυπημένη, δεν έχουν καμία σχέση με τον γνωστό καλλιτέχνη, με την απάντηση του δικηγόρου της Βαρβάρας Κίρκη να έρχεται μέσω του Star.

Ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα και απάντησε σε όσα ισχυρίζεται ο κ. Κούγιας.

«Είναι παλιομοδίτικη τακτική να τα βάζουμε με τα θύματα. Τα δικαστήρια αυτά τα γνωρίζουν. Ο κόσμος εξελίσσεται, το έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις. Και οι δικαστές και οι πολίτες αντιλαμβάνονται τα πράγματα. Ο κ. Αδαμαντίδης θα ήταν προτιμότερο να ζητήσει μια συγγνώμη και να δει πώς θα θεραπευτεί από κάποια πράγματα, παρά να εξαπολύει διάφορες κατηγορίες εναντίον μιας κοπέλας που ήταν ενάμιση χρόνο μαζί της», είπε αρχικά ο κ. Λύτρας.

Μέλημα της εντολέας μου δεν είναι να φυλακιστεί για λίγους μήνες ο κατηγορούμενος και μετά να κάνει ξανά τα ίδια. Πρόθεσή της είναι να θεραπευτεί από αυτή την κατάσταση, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε.

Απαντώντας στους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για το βίντεο από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ο κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ότι είναι υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία και αφορά το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας «αστείους» τα όσα ακούγονται για το βίντεο.

Ο δικηγόρος της Βαρβάρας Κίρκης, Απόστολος Λύτρας, μιλά στο Star για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top