Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «έδωσε» την ώρα θανάτου της Ίριδας

Σε ποιους στέλνει εξώδικα η Ρούλα Πισπιρίγκου και γιατί

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας έρχονται. Οι καταθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας και κυρίως όσα είπε στις Αρχές η Δήμητρα Πισπιρίγκου φαίνεται ότι προσδιορίζουν και τον χρόνο θανάτου των δύο παιδιών. Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά με εξώδικα.

Πάτρα: «Η Μαλένα τρεις ώρες πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»

Οι καταθέσεις για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φέρνουν νέα στοιχεία για τις ώρες που πέθαναν τα παιδιά.

Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας και ποινική δίωξη

Όσον αφορά τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star, η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου είναι αυτή που φέρεται να έδωσε επιπλέον στοιχεία. Συγκεκριμένα, η αδερφή της κατηγορούμενης ισχυρίστηκε ότι:

  • Κοιμόταν με την αδερφή της 
  • 7:30 περίπου ξύπνησαν γιατί γκρίνιαζε το παιδί
  • Σηκώθηκε η αδερφή της, η οποία και επέστρεψε ένα λεπτό μετά (είναι σαφής σε αυτή την περιγραφή)
  • 11:30 βρήκε το μωρό νεκρό στην κούνια 

 θάνατος κοριτσιών στην Πάτρα - ίριδα

Όμως η περιγραφή που έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για το πώς ήταν η Ίριδα όταν τη βρήκε νεκρή είναι αυτή η οποία «ξεκλειδώνει» και τον χρόνο θανάτου, που υπολογίζεται το πολύ μία ώρα πριν, άρα γύρω στις 10:30. «Ήταν παγωμένο στα χεράκια και τα ποδαράκια του και ζεστό στο κορμάκι του. Είχε μελανή όψη και ξεραμένα χειλάκια».

Συνεπώς, με αυτή την περιγραφή απομακρύνεται ως ώρα θανάτου η 7:30. Και αυτό γιατί στις 11:30 η εικόνα του μωρού θα ήταν εντελώς διαφορετική και φυσικά πολύ χειρότερη, κάτι που θα καταλάβαιναν αμέσως οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο.

Πάτρα: Οι ερωτήσεις-κλειδιά στην Πισπιρίγκου – Πού επέμειναν οι αστυνομικοί

Πάτρα: Ποια είναι η ώρα θανάτου της Μαλένας

Όσον αφορά το πρώτο παιδί που «έφυγε» από τη ζωή, τη μικρή Μαλένα, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρα στην αστυνομία, το παιδί ζούσε στις 16:30. Μάλιστα, εκείνη την ώρα μπήκε στο δωμάτιο νοσοκόμα για να δώσει ένα χάπι για το στομάχι στο παιδί. Δέκα λεπτά αργότερα, η Μαλένα έχασε τις αισθήσεις της.

Το ίδιο ισχυρίστηκε και ο Μάνος Δασκαλάκης στην καταθεσή του, ότι ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό και στις πέντε παρά είκοσι τον πήρε έντρομη η σύζυγός του ότι το παιδί δεν είναι καλά.

Αυτό είναι σύμφωνα με τις καταθέσεις το κρίσιμο δεκάλεπτο για τη Μαλένα: από τις 16:30 ως 16:40 στις 13 Απριλίου 2019.

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Μαλένα

Πάτρα: Σε ποιους στέλνει εξώδικα η Ρούλα Πισπιρίγκου και γιατί

Δυο εξώδικα στέλνει η Ρουλα Πισπιρίγκου από αύριο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου.

Το πρώτο στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, γιατί δεν υπάρχει, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος, αντιδείγμα από τα μεταθανάτια αίμα και ούρα της Τζωρτζίνας, όπως ενημέρωσε το εργαστήριο Θεσσαλονίκης στις δικαστικές αρχές.

Το δευτερο εξώδικο είναι προς το εργαστήριο Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, γιατί στην αρχική εξέταση  του παιδιού δεν  υπάρχει ανάλυση δείγματος ούρων. Η απάντηση ότι βρέθηκε μεταβολίτης της κεταμίνςη στα ούρα ήρθε πολύ καιρό μετά και συγκεκριμένα δυόμιση μήνες μετά, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top