Πάτρα: «Η Μαλένα τρεις ώρες πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Η αποκάλυψη του ογκολόγου της

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της μικρής Μαλένας στην Πάτρα έκανε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο ογκολόγος της.

Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας και ποινική δίωξη

μαλενα και ίριδα

Πάτρα: «Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της»

Ο γιατρός περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του κοριτσιού: «Δεν έκανε κιχ το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε. Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στον διάδρομο, τρεις ώρες πριν τον θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια».

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου για την Μαλένα ο ογκολόγος πρόσθεσε ότι αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο, εξηγώντας ότι αιματολογικά δεν μπορούσε να διαπιστωθεί η ηπατική ανεπάρκεια. 

«Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”», είπε.

Θυμίζουμε ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έλαβε το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων και έτσι οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου έχουν πια στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τις προκαταρτική εξέταση για την υπόθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα είναι ξεκάθαρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών -πέρα από εκείνον της Τζωρτζίνας-  Μαλένας και Ίριδας προήλθαν από ασφυξία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top