Πάτρα: «Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τα παιδιά της»

«Θα ξεσπάσει ιατρικός "πόλεμος"», εκτιμά ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας

Δήλωση «βόμβa» από τον δικηγόρο, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος εκτιμά ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι εκείνη που σκότωσε τα παιδιά. Ακόμα, θεωρεί ότι σύντομα θα ξεσπάσει ιατρικός «πόλεμος», λόγω των διαφορετικών πορισμάτων για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Πάτρα: «Αυτή είναι η διαταραχή που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου»

Την εκτίμηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι εκείνη που έχει σκοτώσει τα τρία παιδιά έκανε ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας. 
Μιλώντας στο Mega, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε ότι είχε έρθει σε επαφή με στενά οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, οι οποίοι έλεγαν πως αποκλείεται να είναι εκείνη που στέρησε τη ζωή τους.

Πάτρα: Ο κουμπάρος της Ρούλας και του Μάνου μιλά πρώτη φορά στο Star

Πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δε σκότωσε τα παιδιά της. Ένας από τους δικούς της ανθρώπους δε βρέθηκε να πει ότι το έκανε.

Ακόμα, υπογράμμισε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου φρόντιζε πολύ την Τζωρτζίνα, κάτι που τον κάνει να πιστεύει πως δεν κρύβεται η ίδια πίσω από τη δολοφονία της με κεταμίνη.

Μαλένα - Ίριδα: Στους εισαγγελείς το πόρισμα - Καταθέτει ως ύποπτη η Ρούλα

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών

Πάτρα: «Θα ξεσπάσει ιατρικός "πόλεμος" και "δικαστήριο" ανάμεσα στους ιατροδικαστές» 

Παράλληλα, ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε εκτενώς στα ιατροδικαστικά πορίσματα των τριών παιδιών, τα οποία, όπως λέει, διαφέρουν μεταξύ τους. Μάλιστα, υποστήριξε πως, όταν είχε αναλάβει το ζεύγος Δασκαλάκη στην αρχή της υπόθεσης, οι ιατροδικαστές με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή του είχαν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.

«Πώς είναι δυνατόν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τις σορούς των παιδιών να έχουν καταλήξει σε διαφορετικά συμπεράσματα; Δεν είδα κάποιον ιατροδικαστή να αναφέρει ασφυξία ή εγκληματική ενέργεια. Εάν οι πρώτοι ιατροδικαστές ανέφεραν κάτι διαφορετικό θα είχαμε διώξεις πολύ νωρίτερα», επεσήμανε ο Απόστολος Λύτρας.

Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη πως θα ξεσπάσει ιατρικός «πόλεμος» για τα νεκρά παιδιά και θεωρεί ότι θα ακολουθήσει «δικαστήριο» ανάμεσα στους ιατροδικαστές. «Υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές που είδαν τα παιδιά όταν έκαναν νεκροψία – νεκροτομή, δύο ιατροδικαστές που ανατρέπουν με το πόρισμά τους τις προηγούμενες ιατροδικαστικές εκθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές ερμηνείες, εκείνα που δεν αλλάζουν είναι τα ευρήματα», τόνισε ο δικηγόρος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top