Πάτρα: Έρχονται εξελίξεις για τον θάνατο Μαλένας – Ίριδας και ποινική δίωξη

Αδιάσειστα τα στοιχεία για τον ύποπτο της δολοφονίας    

Η ερχόμενη εβδομάδα φέρνει εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Πάτρα: Ο κουμπάρος της Ρούλας και του Μάνου μιλά πρώτη φορά στο Star

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε λίγες ημέρες θα μάθουμε ποιος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο σε Μαλένα και Ίριδα. ΟΙ δύο εισαγγελείς, οι κύριοι Ελευθεριάνος και Ανδρέου, μελετούν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία  40 καταθέσεις και το πόρισμα των κυρίων Καρακούκη και Καλογρηά, που δείχνει ξεκάθαρα δολοφονία. Για να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικής δίωξης αυτή τη στιγμή δε χρειάζεται καν ομολογία, ούτε εξηγήσεις από τον ύποπτο, γιατί όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αγωνιούσε; Στο «φως» οι διάλογοι με τη Νικολούλη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι στο κέντρο των ερευνών. «Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούμαστε από το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δική της κατάθεση στο φάκελο και είναι η μοναδική κατάθεση που λείπει. Επιμένει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών» τόνισε η δημοσιογράφος του Star για τη μητέρα της Μαλένας και της Ίριδας. 

Τι θα κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης 

Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη περιμένει τις εξελίξεις. Όποιος και αν είναι ο κατηγορούμενος, όπως είχε αποκαλύψει το δελτίο ειδήσεων του Star πριν από λίγες ημέρες, θα σταθεί απέναντι νομικά.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περνά στην αντεπίθεση

Στη συνέχεια θα πάρει αντίγραφα της δικογραφίας και κυρίως του πορίσματος. O πατέρας των παιδιών διαψεύδει προς το παρόν ότι θα κινηθεί εναντίον του Δημοσίου, διεκδικώντας ένα εκατομμύριο ευρώ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top