Ρούλα Πισπιρίγκου: Ανησυχούσε ότι έχει πρόβλημα υγείας στο συκώτι

Τα μηνύματά της με τον Μάνο Δασκαλάκη το 2019

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου προκαλούν αίσθηση στην κοινή γνώμη. Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, δύο μήνες πριν πεθάνει το πρώτο της παιδί, ανησυχούσε μήπως έχει η ίδια κάποιο πρόβλημα υγείας, και μάλιστα στο συκώτι. 

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τη Μαλένα, το πρώτο κορίτσι που πέθανε στην οικογένεια Δασκαλάκη, είχε πει πως το παιδί είχε καταλήξει από ηπατική ανεπάρκεια, κάτι το οποίο δεν δικαιολογείται από το γεγονός ότι είχε λευχαιμία και είχε κάνει μόλις μία χημειοθεραπεία. 

Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»

Η κα Τσάκωνα, σε χθεσινή κατάθεσή της στις αρχές, επέμεινε πως η γνωμάτευσή της με τα τότε δεδομένα ήταν σωστή, ωστόσο επεσήμανε πως, υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων, μετά δηλαδή και από τους άλλους δύο θανάτους, η υπόθεση θα πρέπει να ερευνηθούν αναλυτικά ξανά όλα τα στοιχεία.

Τα τρία παιδία της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα

Ωστόσο, σήμερα η εκπομπή TLIVE αποκαλύπτει πως η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανησυχούσε μήπως έχει πρόβλημα υγείας στο συκώτι. Σε μηνύματα που αντάλλασσε με τον Μάνο Δασκαλάκη στο Viber έλεγε πως αυτή ίσως «είναι η μεγαλύτερη και τελειωτική δοκιμασία που της έχει στείλει ο Θεός».

Η ίδια είχε πάει στον γιατρό και περίμενε απαντήσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης την καθησύχαζε και της έλεγε ότι όλα θα τα ξεπεράσουν μαζί. 

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε μπλοκ ζωγραφικής με ... φάρμακο για τον καρκίνο

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες βγήκαν στο φως νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, τις οποίες είχε κάνει την περίοδο που η αδερφή της ήταν στο νοσοκομείο. Αυτές οι ζωγραφιές έχουν γίνει σε μπλοκ ζωγραφικής από φαρμακευτική εταιρεία, και μάλιστα με το λογότυπο φαρμάκου για τον καρκίνο στο συκώτι. Είναι παντελώς άγνωστο πως μπορεί να έχει βρεθεί ένα τέτοιο μπλοκ στα χέρια της Τζωρτζίνας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top