Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε μπλοκ ζωγραφικής με ... φάρμακο για τον καρκίνο

'Εγραφε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου με μαύρα γράμματα

Καθημερινά, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη ζωή των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σοκ προκαλεί το γεγονός πως η Τζωρτζίνα, την περίοδο που η αδερφή της, Μαλένα, ήταν στο νοσοκομείο, ζωγράφιζε σε ένα τετράδιο φαρμακευτικής εταιρείας. Το φάρμακο που διαφήμιζε το τετράδιο λεγόταν NEXAVAR και είναι φάρμακο για χημειοθεραπείες που γίνονται σε ασθενείς με καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ. Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε ένα τέτοιο τετράδιο στα χέρια της Τζωρτζίνας, καθώς η Μαλένα δεν έπαιρνε κανένα τέτοιο φάρμακο. 

Οι ζωγραφιές της μικρής Τζωρτζίνας προκαλούν ανατριχίλα. Νέες εικόνες που είχε φτιάξει το κοριτσάκι δημοσίευσε η εκπομπή Live News, οι οποίες χρονολογούνται στην εποχή που η Μαλένα ήταν στο νοσοκομείο. Ζωγραφιές που έκανε σ’ ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, του φαρμάκου NEXAVAR, ενός φαρμάκου χημειοθεραπείας, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Πάτρα: «Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για τη Μαλένα»

Ωστόσο, η Μαλένα δεν είχε πάρει κανένα τέτοιο φάρμακο, αφού δεν είχε τέτοιο είδος καρκίνου αλλά λευκαιμία. Υπενθυμίζεται ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα είχε βρει ως αιτία θανάτου στο κορίτσι την ηπατική ανεπάρκεια. 

«Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε», είπε ο ογκολόγος της Μαλένας.

Πάτρα: «Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για τη Μαλένα»

Σε νέα ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, πάντως, αναφέρεται για άλλη μία φορά η μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου. Το παιδί γράφει «καλή μαμά», αλλά με μαύρα γράμματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top