Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα»

Ο δικηγόρος της Ρούλας αποκαλύπτει τα κενά της υπόθεσης

Αθώα υποστήριξε πως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου ο δικηγόρος της, Ο. Παπαδόπουλος, υποστηρίζοντας πως η έρευνα έχει πολλά κενά. Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πολλές ασάφειες και πολλά στοιχεί μπορούν να αμφισβητηθούν

Πεπεισμένος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου δήλωσε ο συνήγορός της, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε την έρευνα προβληματική, γεμάτη κενά και ασάφειες. 

Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε μπλοκ ζωγραφικής με ... φάρμακο για τον καρκίνο

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε πως η υπόθεση της Πάτρας έχει στοιχεία «τηλεοπτικού ριάλιτι», προσθέτοντας ότι η ανακριτική έρευνα έχει ενταθεί από την ημέρα που διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου. 

«Η έρευνα από την αρχή έχει κενά, και μόνο που προσλαμβάνονται ειδικοί ιατροδικαστές, παιδοψυχολόγοι και έχουν γίνει πάνω από 50 ανακρίσεις κάτι σημαίνει», δήλωσε ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος είναι πεπεισμένος για την αθωότητα της πελάτισσάς του.

Πάτρα: «Δεν αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για τη Μαλένα»

«Αμφισβητείται ακόμη και η ποσότητα της κεταμίνης που βρέθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας», συνέχισε και σχολιάζοντας την είσοδο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τόνισε ότι εξεπλάγη.

Όσον αφορά στα ευρήματα στη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας υποστήριξε πως «ένα αποδεικτικό στοιχείο που αγνοείται για τρεις μέρες, χάνει κάθε αποδεικτική ισχύ».

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Μπήκαν στο σπίτι ξημερώματα κι έκλεψαν την τσάντα»

Αναφέρθηκε τέλος στην καθυστέρηση της ανακοίνωσης των πορισμάτων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν υπήρχε κάτι, κάποιο εύρημα, θα το είχε μάθει όλη η Ελλάδα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top