Αρπαγή 6χρονου: «Πήρα το παιδί γιατί η μητέρα δεν το πήγαινε στον γιατρό»

Τι αναφέρει ο πατέρας για την αρπαγή του Ράινερ

Τι είπε στο star.gr η γιαγιά του 6χρονου για τη στιγμή της απαγωγής του εγγονιού της στην Κηφισιά

Ο πατέρας του 6χρονου που απήχθη στην Κηφισιά υποστηρίζει ότι η μητέρα έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την κατηγορεί ότι έχει κάνει κακό στο παιδί. Ισχυρίζεται ότι έχει την πλήρη επιμέλεια και καλεί την μητέρα να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Υπονοούμενα για την ψυχική κατάσταση της πρώην συζύγου του άφησε ο πατέρας του 6χρονου, τον οποίο απήγαγε από το σπίτι που έμενε στην Κηφισιά και τον μετέφερε στη Νορβηγία. 

Έκκληση της μητέρας του Ράινερ μέσω Star: Θέλω να επιστραφεί το παιδί μoυ

Όπως είπε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», ο ίδιος έχει την πλήρη κηδεμονία του μικρού, σύμφωνα με αποφάσεις των νορβηγικών δικαστηρίων και η μητέρα δεν τον άφηνε να το βλέπει. 

Υποστήριξε ότι δεν άρπαξε το παιδί, αλλά το πήρε για να προστατέψει την υγεία και την ασφάλειά του, καθώς η μητέρα του αρνούταν να τον πάει στον γιατρό. 

Αρπαγή 6χρονου: Νέα βίντεο με τον Ράινερ να παίζει με τον μπαμπά του

«Ρώτησα τον Ράινερ γιατί η μητέρα του αρνείται να τον πάει στον γιατρό και μου απάντησε ότι “η μαμά μου είπε ότι οι γιατροί είναι κακοί και θέλουν να με βλάψουν”», είπε. 

Επανέλαβε ότι δεν απήγαγε τον 6χρονο, αλλά αντίθετα η πρώην σύζυγός του είχε απαγάγει το παιδί και είχε επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι με τη βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης κατάφερε να το κρατήσει εκεί. 

Ξεσπά η μαμά του Ράινερ: «Με βίαζε με την απειλή ότι θα μου πάρει το παιδί»

Κατηγόρησε τέλος τη μητέρα ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ότι έχει κάνει κακό στο παιδί. 

«Η μητέρα να πάει στο γιατρό και να δει την ψυχοσύνθεσή της γιατί αυτά που μου είπε ο Ράινερ πως έχει κάνει σε αυτόν είναι πραγματικά αηδιαστικά και καμία μάνα δε θα έπρεπε να τα κάνει στο παιδί της», είπε, ενώ ερωτηθείς για το τί θα πει στον γιο του για τη μητέρα του απάντησε:

Αρπαγή 6χρονου: «Δε μας λέει τίποτα μια φωτογραφία στη Νορβηγία»

«Θα του πω ότι η μητέρα του είναι άρρωστη και πως χρειάζεται φαρμακευτική περίθαλψη και βοήθεια γιατί έχει πόνους στο κεφάλι. Ο γιος μου κι εγώ είμαστε καλά και δεν έχει ρωτήσει για τη μητέρα του».

Η θεία της μητέρας από την πλευρά της, εξήγησε στην εκπομπή ότι ακόμα δεν έχει εκδικαστεί η οριστική επιμέλεια του παιδιού και ότι η προσωρινή επιμέλεια έχει δοθεί από τα ελληνικά δικαστήρια στη μητέρα.

Αρπαγή 6χρονου: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Πρόσθεσε ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγήκαν μετά την αποχώρηση της μητέρας από τη Νορβηγία, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα και ότι η αποχώρηση είχε συμφωνηθεί προφορικά, κάτι που αποδεικνύεται μέσω των μηνυμάτων που έχουν σταλεί μεταξύ των γονέων, τα οποία έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο.

«Στα ελληνική δικαστήρια ήταν παρών σε όλα τα δικαστήρια ο πατέρας, ενώ τα νορβηγικά έγιναν ερήμην της μητέρας, η οποία δεν ειδοποιήθηκε», είπε.

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες του Ράινερ στη Νορβηγία - Τι λέει ο πατέρας του

Τέλος, διευκρίνισε ότι, τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί στην Ελλάδα από τον πατέρα, για να επιστραφεί το παιδί, με την αιτιολογία ότι είχε γίνει αρπαγή, απορρίφθηκαν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top