Ξεσπά η μαμά του Ράινερ: «Με βίαζε με την απειλή ότι θα μου πάρει το παιδί»

Υποστηρίζει πως ο σύζυγός της χτυπούσε και τον 6χρονο

Η μητέρα του μικρού Ράινερ, τον οποίο άρπαξε ο Νορβηγός πατέρας του μέσα από το σπίτι τους στην Κηφισιά, σπάει τη σιωπή της. Μιλάει στην εκπομπή TLIVE για την κακοποιητική σχέση που είχε με τον σύζυγό της, ενώ υποστηρίζει πως ο πατέρας χτυπούσε και το παιδί του, εκτός από εκείνη. 

Η γυναίκα περιγράφει πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε πριν γεννήσει τον Ράινερ. «Όταν ήρθε το παιδί πίστευα ότι όλο αυτό θα φτιάξει. Δυστυχώς, σιγά σιγά ξεκίνησε πάλι η βίαιη κατάσταση» λέει χαρακτηριστικά. 

Αρπαγή 6χρονου: «Δε μας λέει τίποτα μια φωτογραφία στη Νορβηγία»

«Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στον Ράινερ το 2018. Τότε συνειδητοποίησα ότι πρέπει να χωρίσω», προσθέτει. Όπως λέει, στη συνέχεια υπήρχε μία φαινομενική ειρήνη αλλά μετά ο πατέρας ξεκίνησε να εκβιάζει τη σύζυγό του προκειμένου να επιστρέψει κοντά του. Μάλιστα, η γυναίκα υποστηρίζει πως ο σύζυγός της την βίασε τρεις φορές, με την απειλή πως δε θα ξαναδεί το παιδί της. «Μου ζήτησε τουλάχιστον τρεις φορές συγγνώμη. Γύρισα κάποιες φορές μετά από εκβιασμούς, γιατί φοβήθηκα. Ήμουν μόνη στη Νορβηγία», λέει.

«Χτύπησε το παιδί και απείλησα ότι θα τον καταγγείλω»

Ο πατέρας σταδιακά άρχισε «ανοιχτό πόλεμο» με την πρώην γυναίκα του, και αυτό φαινόταν και από τη συμπεριφορά του παιδιού: «Φοβόταν τον πατέρα του, τον έδιωχνε, δεν ήθελε να πάει μαζί του. Υποψιάζομαι ότι ίσως ξέσπασε πάνω του». 

Αρπαγή 6χρονου: «Με απείλησε με μαχαίρι μπροστά στο παιδί»

Μετά τα δικαστήρια που έγιναν, η μητέρα λέει πως τον είδε να χτυπά το παιδί. «Μια φορά τον πέταξε στο κρεβάτι και άρχισε να τον χτυπά. "Είναι παράνομο να χτυπάς το παιδί, θα σε καταγγείλω"», είχε πει η ίδια στον πρώην σύζυγό της και εκείνος τότε της απάντησε: «Δεν θα μιλήσεις πουθενά. Θα σου δείξω εγώ τι είναι βία», περιγράφει σήμερα η μητέρα του μικρού που βρίσκεται με τον πατέρα του στη Νορβηγία.
Μάλιστα, υποστηρίζει στη συνέντευξή της ότι δεν γνώριζε τίποτα για το δικαστήριο που έγινε για το παιδί στη Νορβηγία. «Με είχε κατηγορήσει για απαγωγή του παιδιού. Δεν έλαβα ούτε ενημέρωση για τα δικαστήρια στη Νορβηγία», σημείωσε, τονίζοντας ότι μόλις το έμαθε, ζήτησε να γίνει δικαστήριο και στην Ελλάδα. 

Καταλήγωντας η μητέρα είπε πως όταν έμαθε πως κάποιος άρπαξε το παιδί της, το περίμενε πως είναι ο άντρας της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top